Hockey Pelle: Luleå slår tilbake

Sjekk vår svenske hockeyeksperts omtale av torsdagens matcher i SHL.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny torsdag:
V4 Østersund: Faksen får kamp
V5 Biri: Nå er lysten tilbake
Oddstips: Salisbury sikter mot toppen

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra La Liga, Serie A, dansk og nederlandsk cup, Conference, belgiske Pro League og et bred utvalg av hockey-spill.

Les Sportspill på mobilen!

AIK-Färjestad (10-11)
Tunge poeng på spill, rundt den nedre streken. AIK har ett poeng til gode før kveldens match. Laget tok tre poeng senest (5-3 mot Våxjö), etter en sen opphenting. Hadde dog en hel del flyt og målene kom mot en uoppvarmet målvakt og 5-3 ble satt i tomt bur. Igjen, innsatsen var langt i fra overbevisendes. Har vært en del sykdom i troppen og man savner fremdeles Björn Melin.

Färjestad har et høyere toppnivå, men viser det for sjelden. Har spilt bedre borte enn hjemme i det siste og det at de spiller for et halvfullt Hovet i kveld er ikke nødvendigvis noen ulempe. Savner fremdeles viktige spillere og har et nytt spørsmålstegn rund Max Görtz.

Regner ikke med noen målfest. 1.45 på under 5,5 kan testes.

Odds: 2.40 - 3.75 - 2.15

Skellefteå-Växjö (1-7)
Växjö var på vei mot tre poeng sist, men falt sammen som et korthus i den siste perioden. Var nødt til å gjøre et sent målvaktsbytte da Mattias Modig ble skadet, ved stillingen 3-2. Scott Munroe måtte hoppe inn, helt kald, og fikk ingen god start – slapp inn to kjappe mål. Formkurven har begynt å plane ut. Nye skader på Noah Walch og Johan Markusson.

Skellefteå spilte feilfritt forvarspill sist mot Luleå og var effektive fremover. Skapte ikke særskilt mye, men innsatsen var veldig stor. Finner man samme nivå i kveld, så får Växjö problemer.

Trolig hjemmeseier. Odds: 1.50

Odds:1.50 - 4.15 - 4.15

Örebro-Luleå (9-2)
Luleå bygger mye av sitt spill rundt fart og energi. Var ikke like pigge som normalt sist og då får man fort problemer. Jeg regner med forbedret innsats og det ser helt okej ut i truppen.

Örebros bryllupsreise er over. Vil nå slite veldig hardt for poengene og skadesituasjonen er litt bekymringsfull.

Er svekket på forwardfronten, og nå er også en back skadet (Christoffer Norgren er usikker).

Luleå er garantert revansjesugne etter den svake prestasjonen mot Skellefteå.

Passende match å vise det mot et form-dempet Örebro

1,85 på B føles bra.

Odds: 2.90 - 3.80 - 1.85

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør