Foto: Lars Hedelin (Scanpix)

Hockey-Pelle sjanser på Färjestad

Les vår svenske hockeyeksperts vurderinger av torsdagens SHL-matcher.

Kommersielt

Sportspill har gleden av å introdusere «Hockey-Pelle» som fast tipsekspert for kampene i Svenska hockeyligaen (tidligere Elitserien).

- Norsk Tipping har et svært rikt utvalg av kamper fra denne serien og det er bare å erkjenne at Sportspills redaksjon ikke kan rekke over alt. Derfor er vi svært glade for å ha fått på plass «Hockey-Pelle», sier Sportspills leder Kurt Leirvåg, som håper at leserne setter pris på at vi styrker mannskapet på dette området. Med hele 55 serieomganger i Svenska hockeyligaen er det flust med matcher, og da mener vi at dette skal gjøre Sportspills oddssatsing enda bedre, avslutter en spent Leirvåg.

Vi kan dessverre ikke røpe det virkelige navnet til «Hockey-Pelle», men kan forsikre leserne om at han er en av Sveriges desidert beste eksperter på denne ligaen.

«Hockey-Pelle» ser seks-sju SHL-kamper hver eneste uke og kommer til å levere omtale og tips til samtlige SHL-kamper som går på hverdager denne sesongen.

Dagens vurderinger:

HV 71 - Luleå (9. plass – 3. plass)
HV 71 har vært en skuffelse så langt. Jakter fortsatt på sesongens første trepoenger. Leverte en slett innsats mot Örebro sist (0-4). Er tilbake i Kinnarps Arena i kveld, og det bør være en god anledning til å vise seg fra en langt bedre side.

Trener Ulf Dahlen forteller at man har hatt ”tre bra treningsdager”. Mattias Karlsson er ny på skadelisten. Der finner vi fra før Johan Davidsson, Johan Johnsson og Andreas Jämtin.

Luleå har vist langt bedre takter enn dagens motstander, selv om prestasjonene har vært noe ujevne. Ekspederte Modo sist, men burde ha avgjort matchen i ordinær spilletid. Innsatsen var det ikke noe å si på. Skademessig ser det bra ut, men den elegante forwarden Linus Klasen er usikker.

HV 71 er ikke på toppnivå om dagen og hadde problemer med Luleå i fjor. H er ikke spillbart til 2,15, og uavgjort (3,60) er objektet med mest verdi.

Odds: 2,15 - 3,60 - 2,30

Färjestad - Skellefteå (12. plass – 2. plass)
Färjestad har ikke gnistret så langt i år og har fått kritikk fra flere hold denne uken.

Har imidlertid tidvis sett bra ut, og laget skal bli vanskelig å slå når man lykkes i å spille stabilt bra i tre perioder.

Garrett Stafford og Ole-Kristian Tollefsen er skadet, men duoen Westlund/Holtet er tilgjengelige igjen.

Skellefteå har et virkelig bra lag og henger som ventet med i tetkampen. Har en god miks av defensive og offensive spillere og en dyktig keeper i Henrik Karlsson (selv om han har hatt et par tvilsomme inngripner).

John Norman måtte gi seg på trening i går å regnes som usikker. Ellers ser det bra ut.

Färjestad har gjort sine beste matcher mot gode og spillende lag, men har slitt mot defensive og kontringssterke lag som Örebro og Leksand. Kan være en fordel at laget ikke har favorittstempelet i denne kampen.

Jeg forventer en jevn match, og heller mot en sjanseartet H til 2,25 i odds.

Odds: 2,25 - 3,60 - 2,20

HTML EMBED

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus