PÅSKEKRIM:

Hvem drepte mannen i svart? (Gåte 4)

Nye clues hver dag, og selvfølgelig de aller kuuleste premiene.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Nettavisen og Coolstuff inviterer til årets påskekrim:

Hvem drepte mannen i svart? (Scroll ned til dagens krimgåte)

Her finner du gåte nr. 1
Her finner du gåte nr. 2
Her finner du gåte nr. 3

Hver dag i påsken får du en del av vår krimgåte hvor du kan vinne flotte premier ved å delta. Gåtene er uavhengige, og alle premiene trekkes til slutt. Jo flere ganger du deltar, jo større sjanser har du til å vinne. Kun en deltagelse per dag vil telle med, men du kan altså delta på alle daglige krimgåter. 

Alle premiene trekkes blant riktige svar den 7.april. Rett svar sendes til: paskekrim@nettavisen.no

Den populære multikonsollen Super Retro Trio fra Coolstuff er blant premiene du kan vinne i Nettavisens påskekrim.

Påskekrimmen presenteres i samarbeid med:

CoolStuff.no - Norges gadgetmekka!
Morsomme, annerledes og innovative gaver og dingser.

Premiene (Klikk på lenkene for å lese mer):

Multikonsollen Super Retro Trio

Popkornmaskinen Cinema Style

Slackline

Binær klokke

Mini Quadcopter med HD Kamera

Sjokoladefontene

Svar på gårdsdagens gåte (nr. 3):

Ordet i ordboken som er stavet feil, det er ordet “feil”
Her finner du gåte nr. 3

Dag 4 (lørdag 4.april)

Med en gang Wæhler hadde svart på gåten begynte Braathen med en lengre historie om dommer Fjørtoft. Hvordan han i sine yngre dager hadde irritert på seg fans av både det ene og det andre laget, men hadde blitt mildere med årene.

Alt det visste Wæhler, men det Wæhler ikke visste var det Braathen fortalte om hans forhold til kampfiksingssaken som hadde vært oppe i media de siste årene. Visstnok hadde dommeren vært satt opp i tre av kampene som hadde vært under etterforskning, og var en av de viktigste vitnene for påtalemyndighetene. Akkurat det hadde gått Wæhler hus forbi, og at det var rettsmedisineren som påpekte det var muligens litt flaut. Grunnen var likevel grei, for Braathen hadde funnet spor av et ulovlig stoff i blodet til Fjørtoft. Det samme stoffet man mistenkte var brukt for å fikse kamper. Eller, som Braathen sa, ulovlig og ulovlig - det er bare et veldig kraftig avføringsmiddel. Riktignok ulovlig i Norge for vanlig salg, men brukt av leger ved særlig avanserte tilfeller av forstoppelse. Noe skikkelig dritt, som han sa med et smil.

Uansett, motivet virket som om kunne spores opp. Spesielt siden Braathen for noen dager siden hadde fått et ekstra hint om hvor avføringsmiddelet kunne stamme fra gjennom en anonym e-post.

Eposten hadde emnet “geografi” og inneholdt tre spørsmål som til sammen ble et telefonnummer. Nummeret var ikke lenger i bruk, men Braathen hadde brukt sine kontakter i PST til å finne ut hvor det sammet fra: Albania.

Rett svar sendes til: paskekrim@nettavisen.no

Følg med! Svaret på dagens gåte avsløres i morgendagens krimgåte. Frem til da kan du altså sende inn svaret og være med i trekningen av premier fra Coolstuff. Morgendagens krimgåte finner du på Nettavisen.no i morgen.

Sjekk ut premiene på Coolstuff.no

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør