Foto: Hesteguiden.com

I kveld spiller vi Borg'en.

Sist var Thor Borg passiv bak Showmethecigar. Det er han ikke i kveld. Sjekk våre Kloster-tips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Vinn billetter til Oslo Grand Prix

Sportspills travredaksjon har Oslo Grand Prix-formen inne allerede. Fem rette under dagens lunsjtrav på Bjerke der tolvtevalget og sistevalget Anka var med på våre åtte hester i V5-2. Flotte 18 084 kroner i utbetaling. Vi gratulerer de som fulgte og jakter nye gevinster på Klosterskogen i kveld

Klosterskogen travbane er eneste norske bane som kjører i kveld, men det skal kun kjøres enkel V5. Det er nemlig ekstra V75 på Åby travbane i Göteborg der vi nordmenn selvsagt kan sette våre innsatser til.

Vil du spille V75 til Åby i Sverige torsdag kveld, så kan du kjøpe andelskupong her.

På Klosterskogen er det en flott meny som tilbys spillerne og vi trår til med bankeren allerede i V5-1, der en Trond Anderssen-trente femårsvallaken 5 Showmethecigar har et skreddersydd løp. Cigar Bar-sønnen ble vel regelrett bortkjørt av Thor Borg i V75 sist. Perfekt plassert i andre par utvendig sov kusken Thor Borg når angriperne kom på siste bortre, og dermed ble Showmethecigar dradd bakover av en sliten konkurrent i den siste svingen.

Klikk her for å se våre V5-tips til Klosterskogen

I kveld er det spor fem bak bilen, motstandsmessig er det ned minst to klasser og her kjører trolig Thor Borg til direkte og kommer seg foran. Vel i tet er det vanskelig å se seiersvillige (fem seire på femten starter) Showmethecigar tape dette. 9 Mister Magic D. er en av mange hyggelige hester Anders Pedersen har med seg fra Aalborg, men har tar ikke ned en tettravende Showmethecigar. 1 Tib Thierry satser nok på å haike med fra lederryggen, men selv om siste indre kan være lumsk på Klosterskogen tror vi Thor Borg sitter bak en vinner her.
Rangering V5-1: A: 5 B: 1-9-11 C: 3-8-7-10-6-2-4

V5-2:
Det er riktig fin kvalitet på den andre avdelingen for kaldblodshester. 2 Grans Trygve setter vi først et løp med mange vinnerkandidater. Grans Trygve innfridde meget enkelt som vår banker på nettopp Klosterskogen nest sist. Sist galopperte Grans Trygve som godtgående inn i den siste svingen. Grans Trygve er både sterk og speedig, og fra et flott startspor er det en fin vinnersjanse her.

4 Trons Lomen er den sannsynlige tethesten og er på gang nå. Galopperte riktignok som slått i tet nest sist, men holdt farten bra sist. Holder han seg på beina i kveld, kan han vinne dette. Det kan selvsagt også 3 Ariladden som var kanongod vinner igjen sist etter et par innsatser litt på det jevne. Men Gaustad-traveren har faktisk aldri vunnet på Klosterskogen og vi setter ham derfor på outsiderplassen. 6 Engesve Odin ville ikke kjempe fra siste indre på Klosterskogen sist torsdag, men var så positiv vinner for Cecilie Braathen nest sist at vi setter ham forholdsvis tidlig på.

9 Schubran har levert noen svært fine løp i det siste ((feilet som skummel tredje sist ut mot oppløpet). 5 Sibbe kom flott tilbake etter grov startgalopp sist og lurer i vannskorpen nå.
Rangering V5-2: A: 2 B: 4-3-6 C: 9-5-8-1-7 D: 12-11

Annonse: Travfaktatelefonen byr på ferske og oppdaterte tips til kveldens store V75-kjøring på Åby i Gøteborg

V5-3:
Hoppeløp for kaldblodshester her i den tredje avdelingen og også her er det fine hester på farten. 10 Langaard Tiril blir vår favoritt. Fra et flott springspor på tillegg, kan Tom Erik Solberg og Langaard Tiril sitte i tet etter noen hundre meter fra tillegg og derfra er det en bra sjanse. Sist galopperte Langaard Tiril fra seg seieren inn i den siste svingen, men kom flott tilbake til tredje.

6 Lomepia tar den lange turen fra Rogaland og feilfritt duger denne dama alle dager i uken. Hun tåler å gjøre mye selv og dersom bare galoppen unngås kan Lomepia vinne dette. 7 M.G. Siri har Geir Flåten gjort en strålende trenerjobb etter at hun kom fra Harstad. Også for denne dama, gjelder det å unngå galoppen. På kapasitet er hun uten tvil blant de beste i feltet. 4 Drivia er fortsatt veldig ujevn i prestasjonene, men vil hun så springer hun fort.

9 Haugdokka var veldig fin i prøveløpet, i følge Geir Vegard Gundersen, som kjørte da. Vi betaler for henne også. 5 Hilderid vant et V75-hoppeløp med velvoksne 100 000 kroner i førstepremie 11. juli 2009. Det er faktisk eneste gangen trener Jan Rune gaustad ikke har kjørt hoppa (Eirik Høitomt kjørte da). etter den seieren har Hilderid gått 32 løp uten å få vinne. Men Hilderid har ikke så aller verst kapasitet, og kan vurderes ved ytterligere garderinger.

Vi tror ikke de tre strekhestene duger, selv om 1 Motgang har bra fart, så er det svært usikker form der i gården nå.
Rangering V5-3: A: 10 B: 6-7-4 C: 9-5-1-11-2-3-8

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Klosterskogen

V5-4:
Amatører og ungdomskusker braker sammen i V5-4 i et åpent løp. Dag-Sveinung Dalen er uten tvil beste kusken og når han i tillegg har trukket en av de bedre hestene i form av 4 Strand Elden setter vi ham først. Strand Elden tetvant for sin trener Per Dave Holtung her på Klosterskogen i sin tredje siste start. Nest sist var hesten i galopphumør, mens fireåringen var uheldig sist. I kveld kan det bli tet direkte, bra sjanse derfra.

1 Kapfrøkna overrasket med solid seier fra dødens i sin andre start etter lang pause, og vant egentlig veldig lett fra dødens da som et ellevtevalg i spillet (trygt plassert på våre kupongforslag). Har galoppert seg bort i to løp etterpå det, men fra spor en i kveld og med feilfritt løp så er muligens Kapfrøkna beste hesten i feltet, men galopprisikoen er stor. 5 Løkki Vilma hadde et trangt startspor i volta sist, og forsvant ikke uventet direkte. Var veldig god både på fjerde sist og tredje sist, og må ha et bra bud på seieren her sammen med sin eier Vilde M. Kals.

Signe E.G. Haglund er ei ung jente fra Grimstad (kun 17 år gammel) som kjører sitt første totalisatorløp i kveld bak formhesten 7 Stjerne Sofie. Vi vet ikke mye om Silje, men spor sju bak bilen og en så urutinert kusk høres ikke ut som en vinnerkombinasjon.
Rangering V5-4: A: 4 B: 1-5 C: 7-11-3-12-6-2-10-8

V5-5:
Vi kan ikke annet enn å sette 1 Family Gun først her. Niåringen satt bom fast på det som lignet en klink vinner i lunsjløpet som Goop-hesten Benkins vant sist torsdag. Fra spor en i volta i kveld, blir det garantert et fint løp for hesten til Knut Endre Lie i kveld, og treffer Magnus Helland som kjører fra start tror vi på seier.

7 Becky's Daydream holdt koken fint fra dødens på Global Karanar sist, selv om han trakk seg endel tilslutt. Springspor og voltestart i kveld, og her kan det bære rett til tet. 9 Xavier og 10 One Lomomba Siem holder begge knallform, men begge har trukket sjanseartete spor på en rask sprint. Uansett er begge seiersaktuelle.

Det kan også 12 Dame Superb (som vi varslet for sist) og 11 Advocate Hall (holdt bra fra tet sist, løp på vent passer enda bedre?) være, dersom de treffer på startsiden. 3 Lady Siem er i knallform og kan få et veldig fint løp i kveld.
Rangering V5-5: A: 1 B: 7-9-10-12 C: 11-3-4-8-2 D: 6-5

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør