Ivers - her med Jomar Blekkan i vogna - blir favoritt i V5A-1. Foto: hesteguiden.com.
Ivers - her med Jomar Blekkan i vogna - blir favoritt i V5A-1. Foto: hesteguiden.com.

Ivers og Eklöf ugardert

Trønderhesten Ivers er på farten på Bergsåker i formiddag. Førstespor på sprint er flotte forutsetninger.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

V65-omgangen på Bjerke trekker naturlig nok mest oppmerksomhet på en onsdag, men det er fine hester på farten også på Bergsåker der man kan spille både V4 (spillestopp 12.20), DD (12.37) og V5 med vår banker Ivers (13.32). Glem heller ikke at det er V5-spill til Aalborg i ettermiddag, der Carsten Rabjerg forvalter Nettavisens interesser. Spillestopp: 15.37.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Allerede i V4-1 er det fine hester på farten. 2 Calvados Crane har tjent 1.3 millioner kroner i karrieren, men seieren nest siste var den første siden 20. desember 2012.

Mer fra sportspill.no:
- Beste V75-pott siden 2008

Han ble med på en alt for tøff åpning sist, og var unnskyldt, og kan lede hele veien denne gangen. Jeg har dog respekt for innersporets 1 Leo on Line (fast sist) og 4 B.B.S. Mandarino som tjente drøye kvartmillionen i fjor. 

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer forslaget i boksen under.


En meget interessant årsdebut avlegger 14 Ariel Boko i V4-2/DD-1. Hoppa til Per Linderoth tjente nesten en million svenske i fjor, men treneren varsler at dette løpet først og fremst er en gjennomkjøring med tanke på senere oppgaver. Vi garderer derfor. I DD bruker vi 15 Flyson som utgangshest i det påfølgende løpet.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer forslaget i boksen under.


Så var det Ivers da. Han var ikke helt som best i sin siste start i Sverige, men måtte nok angripe i tidligste laget ved den anledning. Nå overlater eieren Arne Petter Fossen tømmene til Bo Eklöf og fra innersporet tror vi det er snakk om en vinner.

Du finner link til V5-andelslag med banker Ivers nederst i artikkelen.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer forslaget i boksen under.


I sin nest siste start var Ivers komplett overlegen for eieren, og etter to måneders pause regner vi med at Arne Petter Fossen har satt raske Ivers i ordentlig skikk før han melder til løp i Sverige.
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør