Jackpot på alle tippekupongene

Det er ekstra gunstig å levere tippekupong denne uken.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det var mange vriene tippekuponger forrige uke, og det gjør at det flommer over av jackpoter denne uken.

Den første jackpoten finner vi på tippekupongen onsdag, der pausekupongen er fylt opp med 55.000 kroner ekstra, og den ordinære kupongen har fått overført 255.000 kroner fra forrige uke.

Lørdag er det dobbelt jackpot (fulltid) og over 1 million kroner ekstra i potten.

På søndagskupongen er det jackpot på 93.997 kroner i pausetipping.

Jackpoter utbetales til alle med 12 rette og kommer i tillegg til bonuspotten, som for tiden er på 2,2 millioner kroner.

Bonuspotten bygger seg opp til den blir vunnet av en alenevinner. Når den passerer ca 5 millioner kroner, utbetales bonuspotten til alle med 12 rette den påfølgende tipperunden.

Rent sportslig er det også mye å glede seg til på tippekupongene denne uken. Midtuken består av kamper fra Premier League og kvalifiseringen til Champions League og Europa League, lørdag er det Tippeligaen, Premier League og Championship på programmet, mens søndagskupongen lokker med kamper fra Tippeligaen, Adeccoligaen og dansk og spansk fotball.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør