(Hesteguiden.com)

Jämtland invaderer Trondheim

Leangen byr på landsdelskamper mellom Trøndelag og Jämtland i kveld. Sjekk våre travtips.

Kommersielt

Det er altså Leangen travbane som inviterer til kveldstrav denne søndagen (det er også ettermiddagstrav i Harstad) og Leangen inviterer til deobbel V5. Det skal kjøres landsdelkamp mellom Trøndelag og Jämtland både for kaldblods- og varmblodseliten, og tillegg er det montekamp mellom leangen og Østersund.

Vår V5-banker finner vi ikke i noen av disse løpene. Vi setter alle pengene på 2 Engas Odin i V5-4A/V5-1B. Roar Walsøes seiersmaskin har vunnet sju av årets elleve starter og selv om han måtte strekke våpen for meget begavede Nordlirappen sist, gjorde ikke Engas Odin noe dårlig løp. Han står 20 meter bedre inne i dette løpet kontra sist han møtte hovedutfordreren 6 Skofteblessen og har ellers virket veldig stødig og fin bak startbilen. V75-vinneren Skofteblessen fungerte ikke spesielt godt sist etter en liten pause, men uansett mener og tror vi at Engas Odin rett og slett er best. I V5A-spillet bankerspiller vi derfor Engas Odin, mens vi i V5B-spillet garderer litt i dette løpet, da vi mener vi har en trygg vinner i V5-5B.

Klikk her for å se våre V5A-tips til Leangen

Gaveløp i V5B-finalen
I B-spillet handler det om 12 Nuuk som vi gikk rakt imot i sin siste start, da vi bankerspilte Even Oliver som også vant løpet. Nuuk gjorde på ingen måte noe dårlig løp. Måtte trave utvendig for Even Oliver hele veien, og var ikke slått da hun galopperte i striden 100 meter fra mål, selv om det kunne se ut som at Even Oliver hadde kontret henne ut på det tidspunktet. I kveld er motstanden svært overkommelig for Bjørn Garbergs sterke hoppe og årets fjerde seier skal være klart innen rekkevidde.

Klikk her for å se våre V5B-tips til Leangen

På grunn av sykdom i redaksjonen blir det ikke omtale av samtlige løp denne søndagen, men vi har selvsagt satt opp tre spilleforslag i både V5A-spillet og V5B-spillet.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Leangen

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør