Foto: Hesteguiden.com

Kanonform på travtipsene

Vi har hatt noen svært gode tipsdager på travet nå og søndag jager vi deilige jackpotkroner på Ørebro i V64-spillet.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Biri: Mer Hamre-dominans?
Oddstips 1: Big Sam tar Liverpool
Oddstips 2: Kan Messi berge Barcelona?
Tippetips søndag: Moa får ikke starte

Det har vært full fyr i Sportspills travtips de siste dagene. Torsdag ble det lunsjtreff på Bjerke og det fortsatte med seks rette i V65-spillet på Umeå torsdag kveld. Fredag ble det fulltreff under V4-løpene på Mantorp der den mellomste bongen (innl.pris 280 kr) betalte tilbake drøye 1800 kroner. Under V65-løpene på Jarlsberg fredag kveld fortsatt suksessen og den mellomste kupongen (innl.pris 432 kr) betalte tilbake drøye 2000 kroner. I V5-spillet i Drammen lørdag fortsatte flyten med fem rette i V5-spillet og 7593 kroner tilbake, og i DD-spillet satt det minste forslaget (innl.pris 100 kroner) prikkfritt og betalte 1307 kroner tilbake. Det betyr at vi har passert 25 000 kroner innspilt torsdag, fredag og lørdag. Men vi er sugen på mer søndag.

Innleveringsfrister Ørebro
V64 15.10
D kl. 16.38

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er spenstige 1 617 290 kr ekstra i sekserpotten når Ørebro travbane inviterer til V64 fra Sverige søndag. Vi har altså hatt strålende tipsform de siste dagene og med over 1,6 mill kroner ekstra i sekserpotten søndag er det all grunn til å satse litt ekstra søndag. Sportslig er det svært bra kvalitet på løpene. Det kjøres blant et toppløp for de beste toåringen i Sverige og i tillegg skal flere av de beste treåringene ut i E3-revansje. I jakten på jakcpotkronene byr på en småfrisk banker og et tohesters-lås på to fenomenale toåringer.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Calle fikser bankeren
Bankeren gjør vi oss ferdig med allerede i V64-1. Det handler om hedershesten 1 Pröjsärn som aldri gjør et dårlig løp tross at han er blitt ti år. Sist ble han nummer to bak meget gode Belgrado og det var faktisk meget bra med tanke på at han kun hadde gått ute i luftegården og ikke hadde noe banejobb i kroppen. Skal være forbedret med løp i kroppen og fra innersporet så mener vi det er topp mulighet for at hesten forsvarer sitt innerspor. Offensive Carl-Erik Lindblom i sulkyen er bare en stor fordel da han får normalt veldig fart på hestene. Motstanden skremmer ikke selv om han møter en såpass bra hoppe som 5 Turbos Cherie. Vi bankerspiller fordi vi mener at Ride The Night–sønnen forsvarer sporet og da leder han dette løpet rundt om. Vi kjører banker allerede i V64-1 på 1 Pröjsarn.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Du verden for noen toåringer
2 Nugget`s Face/4 Denim Boko er begge noen fantastiske individer der Christoffer Eriksson sin Nugget`s Face har vært den beste helt til den siste starten der hun fikk juling av Denim Boko. Nå utstyrer Eriksson sin stjerne med Erik Adielsson, så det er jo en real kuskeforsterkning selv om han er en dyktig sjåfør selv. Denim Boko spant til tet i finalen sist og var helt outstanding på 12,9/1640m i slutten av november måned. Det var noen helt syke prestasjoner denne duoen leverte på Jägersro Svenskt uppfödningslopp sist. Løser Denim Boko slik hun gjorde sist så stikker hun normalt til tet og da skal det mye til at hun taper, men vi sikrer med Nugget's Face i V64-2.

Åke - men ikke Svanstedt
5 Kaisi Southwind kom ut på Solvalla nå for en liten måned siden etter lang pause. Det var en meget godt forberedt From Above–datter Åke Lindblom sendte til start i den såkalte yankervognen for første gang. Hun vant overlegent på sterke 14,3/2140m og det med full spenst inn i kassen. I dag er det snakk om E-3 Revansjen så hun møter gode hester i form av My Golden – Berlock og M.T Harmony, så hun må minst være like bra som sist for at det skal bli seier. Løser hun like bra bak bilen som sist så tror vi på en meget bra mulighet på tet, og fra den posisjonen blir hun neppe enkel å beseire. Mot tøff motstand er det pen verdi i hesten søndag og vi betaler og advarer for henne i V64-6/DD-2.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør