Foto: hesteguiden.com

Kenneth er vår mann på Åby

Norske Kenneth Haugstad sitter opp bak vår V65-banker på Åby torsdag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny torsdag
V4 Visby: Vi starter på Gotland
V5 Øvrevoll: Øvrevoll byr opp til fest
Oddstips 1: Lillestrøm knekker Sogndal
Oddstips 2: Hødd er i siget nå
Tippetips: Godset får svette i Skien

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Det er helligdag og Kristi Himmelfartsdag i kongeriket Norge, men på hestefronten er det full rulle denne torsdagen og Norsk Rikstoto tilbyr spill til hele fem baner denne torsdagen.

Det hele startet med V4 fra Visby og fortsetter med en super jackpotomgang i V64-spillet fra Jägersro. Deretter følger en enkel V5-omgang fra Øvrevoll, før kvelden avrundes med V65 fra Åby og dobbel V5 fra Klosterskogen. Og til helgen er det altså en heidundrende jackpotomgang i V75-spillet fra Bjerke lørdag og en eventyrlig søndag med OGP og kstra V75-omgang. På Eksperten har vi laget en rekke andelslag til de ulike travstevnene for både dagens løp og de kommende dagers løp.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er altså Åby og Gøteborg som byr på V65 denne torsdagen og det er riktig fine løp å se frem til. Vi finner vår sikreste vinner i V65-4 og det handler om 3 Proud Victory Rose og Kenneth Haugstad.

Innleveringsfrist Åby
V65 kl 19.08

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Vinner igjen?
Femåringen etter Yankee Glide var riktig fin å beskue i seiersløpet på Vaggeryd for snaue fjorten dager siden og møter ikke noe tøffere motstand i kveld. Fra spor tre bak startbilen er det mye som taler for at Kenneth Haugstad og Proud Victory Rose inntar føringen på et tidlig tidspunkt og da skal seierssjansene være ypperlige i kveld. Dyktige Kenneth Haugstad kan både kjøre med hodet og med klokken og vi tror dette er V65-omgangens sikreste vinner og bankerspiller i V65-4.

Karlstedt ikke den enkleste
Vi har et strålende objekt i DD-spillet og forunderlig nok er 4 Oberon F.H. nede som et sjettevalg i spillet i V65-6/DD-2, men det et et svært jevnt felt dette. nest sist var hesten meget tapper fra tet og tapte på foto. Det er ikke alltid like lett å sveive inn Tommy Karlstedt, men i kveld synes vi hesten er undervurdert.

Espen Edvardsen har litt velfortjent fri i ettermiddag, men ikke verre enn at han har satt opp et kjempesystem der han bankerspiller Oberon F.H. i V65-6.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør