Foto: hesteguiden.com

Kjendisenes store dag?

Vår banker og store outsider på Romme i lunsjen i dag er eid av kjente skikkelser i svensk travsport.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Bjerke: Det går så det griner
Oddstips 1: Modo har fått opp dampen
Oddstips 2: Napoli for halv maskin

Torsdagen starter opp med lunjstrav til både Bjerke og Romme i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit), og vi har tips til begge baner. På kvelden er det Bergen med dobbel V5 og Øvrevoll som er banene vi kan spille til, og da er det en svært innholdsrik torsdag de norske spillerne har å se frem til.

Sportspill har holdt strålende tipsform i en lengre periode nå, og i innledningen på denne uken har vi spilt inn totalt flotte 45 667 kroner på våre foreslåtte spill (mandag, tirsdag og onsdag)! På mandagens lunsjtrav på Klosterskogen ble det klaff (6400 kroner tilbake), og et herlig DD-spill på Drammen på kvelden innbrakte 3 000 kroner. Under tirsdagens lunjstrav på Forus (snaue 8 000 kroner tilbake) ble det fullklaff, og det fortsatte på Bjerkei går onsdag!

Både det mellomste V65-forslaget og systemet gikk inn med seks rette (totalt 13 4478 kroner inn) og, i tillegg ble det fulltreff både på det minste og det største DD-forslaget (totalt 1 593 kroner inn). Og som om det ikke var nok ble det treff både på det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 576) og det største V5-forslaget som hver seg utbetalte kr 4 198 kroner. Dermed ble det herlige 23 367 kroner innspilt på våre V65/V5/DD-forslag denne onsdagen. og det er nye sjanser i lunsjtravet på Romme i dag!

Innleveringsfrister Romme lunsj!
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klart best på kapasitet!
Vi fant vår banker for dagen i V4-3 i form av 13 Guli Rask, og den hesten er eid av Patrick Skoglund som er løpskommentator. Vår outsider for dagen debuterer for den særdeles dyktige reporteren/intervjueren Per Skoglund.

Sistnevnte husker vi fra Solvalla, og ikke minst fra Vass eller Kvass. Vi har tro på en fin dag for duoen som er dyktig på sine områder, og når det gjelder 13 Guli Rask i V4-3 er dette snakk om en meget fin 4-åring som er i rivende utviling. Jærvsøfaks–sønnen har ikke gjort noe annet enn å kjempe i toppen så langt i karrieren, og forutsetningene er fine denne gangen.

Hesten har form og størst kapasitet i løpet, og da velger vi å bankerspille. I den siste starten tapte han bare for gode Mørtex, og motstanden denne gangen synes vi er overkommelig (tøffest i mot tror vi 8 Vålmorron blir). Vår banker kuskes forøvrig av Jan Ove Olsen fra Bergen, og han er dyktig.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Dagens outsider!
4 Long Night Face i V4-4 er en fintstammet traver som sliter litt med aksjonen. Nå kommer han ut etter pause, og skal etter rapportene ha sett fin ut i et rutineløp der han gikk 22/2000m joggende. Er en stor krabat denne Viking Kronos–sønnen, og fjerdesporet var da ikke det beste han kun få (men vi tror han takler det).

Fungerer han slik kretsen rundt hesten ønsker synes vi motstanden er såpass overkommelig at han bør kunne kjempe om seieren. De skal gi hesten et fint løp første gang ut, men vi tror dette er en vinner om han fungerer.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør