Foto: hesteguiden.com

Kusk i form!

Magnus Jakobsson holder toppform i sulkyen om dagen, og han setter seg opp bak vår V4-banker på Örebro i Sverige i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Torsdagen er som vanlig en travel dag for de som løper til lukene hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med lunsjtrav til både Örebro i Sverige og i Drammen her på berget.

Les også:Høitomt på hugget!

Det fortsetter så på kvelden med V65-spill til Åby hos søta bror og til en dobbel V5-omgang på Bergen travpark i Norge, og våre lesere får nær sagt som vanlig servert tips til alle baner denne torsdagen.

I lunsjen på Örebro spiller vi 1 Cadab Dreamcather i V4-1 som varierer litt i prestasjonene, men på sitt beste leder han dette løpet rundt om. Treneren melder om at hesten skal ha gått frem med løp i kroppen, og de skal kjøre foran denne gangen. Kadabra–sønnen skal kunne klart bedre enn vist, og vi synes det er meget spennende med Magnus Jakobsson (han vant løp senest på Momarken på tirsdag) i sulkyen i dag.

Han er en eminent tetkusk, og trener Thomas I. Nilsson kan fortelle om at han skal prøve ørepropper for første gang på hesten. Det kan slå positivt ut på den tråkke 4-åringen, og med de verste konkurrentene på tillegg skal, vår V4-banker ha en topp sjanse til å kunne lede dette løpet rundt om. Vi synes det er ned en klasse for ham i dag, og da tviler vi ikke!

Innleveringsfrister Örebro
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
13 Countess V i V4-4 holder bra klasse for grunnlaget, men var svak i det siste løpet (og hun har vært strøket en gang etter det). I den nest siste starten spurtet hun dog meget fort ned oppløpet på Færjestad, og når Juhani Partanen velger å starte med Fill V–datteren igjen nå skal han skal ha kontroll på formen. Motstanden skremmer ikke, men det må løse seg fra bakspor på tillegg. Skal uansett krysses ganske tidlig, og vi synes fagpressen har rangert henne litt for lavt (skal være av de bedre her).

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør