Foto: hesteguiden.com

Kusken vi elsker

Det er alltid en ekstra trygghet å bankerspille Ørjan Kihlstrøm og slik Rebellion gikk sist, kan vi ikke spille mot fredag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

OPPDATERT FREDAG ETTERMIDDAG: Strålende tips av Kurt Leirvåg til fredagens V4-omgang på Solvalla. Med banker på Rebellion i V4-4 ble det treff på samtlige 17 andelslag og ikke minst treff på det lille kupongforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 96) og herlige 3 302 kroner tilbake for fire rette.

Vi har en fantastisk helg foran oss og høydepunktene står i kø. Vorspielet innledes på Solvalla fredag der vi nordmenn kan spille både V4 og V5. Det fortsetter med en flott V65-omgang fra Biri fredag kveld. Lørdag er det fest for alle penga. Da inviterer Åby travbane til Olympiatrav og felles nordisk V75-omgang. Vi har som kjent hyret inn meget påleste Rickard Hansson som du kan lese mer om her. Han har Åby som sin hjemmebane og kl 0800 lørdag morgen setter Espen Edvardsen seg i bilen for å kjøre til Gøteborg. Vi har dermed to mann på plass live på Åby i en omgang der premiepotten er på solide 60 millioner kroner.

Espen og Rickard har satt opp en rekke andelslag på Eksperten i ulike priskategorier til lørdagens V75-løp på Åby. Klikk på lenken for å se på "vareutvalget".

Den godeste Rickard debuterte som Sportspills travekspert i Sverige torsdag og Rickard Hansson debuterte på en strålende måte. Det lå store penger i luften før de to siste V65-løpene på Ørebro da verdien var drøye 1600 kroner etter fire avdelinger. Åtte andelslag stod igjen med i snitt åtte ganger åtte hester i de to siste V65-avdelingene, men dessverre ble det to favorittseire. Bankeren 1 Peignoir var et 3. valg når tipsene ble publisert, men endte opp som favoritt. Uansett ble det seks rette på åtte andelslag (ca 8 000 tilbake på hvert lag) og to femmere på resten og Rickard beviste på direkten at han kan sitt fag til fingerspissene.

Espen og Rickard har satt opp en rekke andelslag på Eksperten i ulike priskategorier. Klikk på lenken for å se på "vareutvalget".

Men nå skal det handle om fredagens V4-omgang på Solvalla som holder skyhøy kvalitet rent sportslig. Vi har mer enn en gang uttrykt vår begeistring for Ørjan Kihlstrøm og de som har tilgang til ATG kan jo se hvordan han løste oppgaven bak vanskelige Navigator Sib i 6. løp i Gävle tirsdag. Det er kjørekunst helt i verdensklasse. Sammen med travtrener Stefan Hultmann har han feiret mange triumfer, ikke minst bak fenomenet Maharajah. Fredag er det denne duoen som står bak vår V4-banker.

PS. Alltid iherdige Espen Edvarsen kan for øvrig allerede fredag formiddag melde om et helt eventyrlig objekt til søndagens V64-løp i Årjäng og derfor legger Espen allerede ut andelslag i ulike priskategorier til søndagens løp. Det kan være årets beste objekt hittil.

Andeler til Espens andelslag under V64-løpene til Årjäng søndag kan du kjøpe allerede nå.

Innleveringsfrister Solvalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kanongod sist
Vi betalte for 6 Rebellion også sist fredag på Solvalla. Da var hesten et 4. valg i V4-spillet. Men etter et kruttsterkt løp utvendig for spreke Drew Bress i samfulle 2640 meter, blir Rebellion favoritt i ettermiddag. I tøft tempo falt Rebellion mer enn med flagget til topps som toer bak Drew Bress og det løpet har garantert hjulpet på. Man kan selvsagt innvende at et slikt løp kan sitte i siden det kun er en uke siden, men Stefan Hultmans hester er ikke kjent for å være medsmygere. Hesten var bra med fra start sist fredag og Rebellion som ble kjøpt fryktelig dyrt på auksjon, kan få en strålende sesong. Møter naturligvis bra konkurrenter, så lenge det er på Solvalla, men vi bankerspiller uten særlig tvil i V4-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

På vei tilbake
I V4-2 som er ganske så åpent løp, synes vi 2 Lookslike A Face er spennende. Hoppa som ble toer i Uppfødningsloppet så langt tilbake som i 2010 startet ikke engang i 2012. Gjorde sin første start på halvannet år på Ørebro for tre uker siden og fikk da et veldig snilt løp. Men hadde fin fart over målgangen som tredje. Denne hoppa tjente over 300 000 som to- og treåring og på gamle meritter skal hun selvsagt duge i slike løp. Calle Lindblom, spor to og løp i kroppen, vi synes tredjevalget er spennende i V4-2/DD-1.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør