Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Langli mener nordmenn er for optimistiske

TV 2-profilen Morten Langli tror ikke Norge tar 16 gull i vinter-OL, men tror definivt på sin egen Sagi Allvinn under V65-løpene på Momarken i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

- Jeg gleder meg voldsomt til OL, sier til Langli til Nettavisen/Sportspill tirsdag formiddag, men han tror kanskje nordmenn er vel optimistiske på antall gullmedaljer i Russland.

- Jeg mener vi må være fornøyde med ti gull og syns enkelte medier som tipper både 16 og 18 gull til Norge tar i for mye.

Ishockeykommentator
Morten Langli er kjent som en av TV 2s mange gode fotballkommentatorer, men mange forbinder ham også til trav, som han har stor interesse for. Torsdag bærer det av gårde til vinter-OL i Sotsji for Langli, der han skal kommentere ikke mindre enn 18 ishockeykamper live.

- Realistisk sett må Norges ishockeylandslag være svært så fornøyde om de når en kvartfinale, sier Langli.

- Klarer førsterekken å være like gode som de var i Vancouver-OL for fire år siden er det muligheter for Norge og uansett så blir det kjempestas å få være live på hockeyturnering som har med alle de beste fra NHL.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Hester i fokus
I kveld er det V65 på Momarken og blant mange starthester der i kveld, er også Morten Langli-eide Sagi Allvinn som skal starte i V65-4, og hesten kommer til å bli spillefavoritt.

Kan gå
- Det er ikke walkover å hente 20 meter på en formsterk Viktor K., sier hesteeieren Langli til Nettavisen, men det er klart jeg har trua på at det kan gå og Langli var ikke avvisende til Nettavisens bankerforslag på hans egen Sagi Allvinn tirsdag.

Viktor K. er ikke like spenstig når distansen er 2100 meter, og gjentar Sagi Allvinn prestasjonen fra sist onsdag på Bjerke, skal dette være en svært så god vinnersjanse. Undertegnede tror Tom Erik Solberg sitter bak den beste hesten og at han kjører deretter. Sagi Allvinn blir Nettavisens V65 og V5-banker på Momarken tirsdag.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

200 000 sist tirsdag
Sist tirsdag lanserte Nettavisens faste mann på Momarken, Håkon Einar Hansen, tredjevalget 11 Beak's News (ble spilt opp til 2. valg) som sin herlige V65/V5 og DD-banker tirsdag. Beak's News gjorde jobben sin og vant svært så enkelt. Herr Hansens største V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1518) betalte tilbake 8700 kroner, mens åtte andelslag (andelspriser på kr100, 200, 300, 500 og 1000) betalte tilbake mellom 8 000 og 10 000 kroner. . I DD-spillet var det¨fullklaff for både det lille (innl.pris kr 100) og det største DD-forslaget (innl.pris kr 300) og begge disse forslagene betalter tilbake 1 850 kroner. Summa summarum landet Hansen gevinster for drøye 120 000 kroner på sin favorittbane Momarken tirsdag.

Ergo er det litt "hoppe etter Wirkola-følelsen" for undertegnede denne tirsdagen all den tid Hansen nyter en fortjent friuke,, men jeg har svært god tro på at mine vurderinger holder mål. Det betyr blant annet at jeg utover å spille Sagi Allvinn banker, garderer kveldens største V65-favoritt 1 Santana Brick i V65-1 og at jeg garderer 2 Romero L. i V65-5.

Helt uspilte
Når det gjelder 1 Santana Brick i V65-2 så garderer jeg av to grunner. Det ene er at hesten blir for mye spilt etter min oppfatning og det andre er at jeg vil betale løp i kroppen-hesten 2 Dreamcatcher og ikke minst 3 Tigre Royal tapte på foto mot Ysvink i sin siste montestart. Den samme Ysvink som slo tetløpende Santana Bork med tre lengder for snaue to uker siden på Bjerke. Det blir en slags utregning av slikt og når Tigre Royal kun er markert på 5,5 prosent av innsatsene mot over 60 prosent på Santana Bork, så er det verdi alle dager i uken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Gunnar er skeptisk
I V65-5 blir 2 Romero L. meget hardt betrodd, men når vi pratet med Gunnar Austevoll tirsdag morgen, så var det en svært betenkelig Gunnar vi pratet med. Hesten er ingen stjerne og tåler ikke mye hardkjør og til tross for billig motstand, var han alt annet enn sikker på seier. Slike ting må vi ta på alvor og da er det bred gardering som gjelder i V65-5.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør