Peter Ingves setter seg opp bak en spennende hest i V4-3 på Åby i dag.
Peter Ingves setter seg opp bak en spennende hest i V4-3 på Åby i dag. Foto: Hesteguiden.com

V4 ÅBY TIRSDAG

Lettløst lunsj?

Patrik Fernlund tror det skal være mulig å løse tirsdagens lunsj på Åby på få rekker, og Patrik satser da på samlebongfest.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på hhv Åby i Sverige og på Kurt Leirvågs favorittbane Leangen her hjemme hos Norsk Rikstoto, før vi kan se frem til en svært spennende tirsdagskveld.

På kvelden er det nemlig megajackpot på Jägersro i Sverige med hele SEK 1 792 353 ekstra i sekserpotten i V64-spillet, og da bør det spillende pulikum i Norge kjenne sin besøkelsestid.

I tillegg er det V65-spill til Forus her hjemme, og der er det Frode Gjesdal som skal prøve å sørge for cash i boka. I lunsjen på Åby i dag tror ikke våre svenske ekspert Patrik Fernlund på den helt store utbetalingen, og han går da for samlebonger over hele linjen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Åby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken
8 Dragon Crowe
är en riktigt lovande häst och han gick ett rejält slutvarv senast. Dragon Crowe spikas på LD och det minsta V4-förslaget.

Drag
6 Dante Band
(V4-2) har bara vunnit en gång men gjort flera bra lopp och det kan vara läge att dubbla segerstatistiken här. Ska gå barfota runt om och alla skydd rycks för första gången vilket gör det klart intressant!

1 Daryl Boko (V4-4) har hög kapacitet för klassen och från ett bra spår är han ett tidigt streck.Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør