Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)

Lørenskog mot historisk NM-gull

Lørenskog imponerte i første finale mot Stavanger. Vi tror på ny seier for Lørenskog onsdag. Sjekk våre oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag :
Tippetips: Kan ikke gardere Real Madrid
V65 Bjerke: Millstone tar sin fjerde strake

Jordan Rhodes gjorde jobben for Huddersfield tirsdag og scoret to nye mål og er oppe i imponerende 32 ligamål for Huddersfield. Hudds vant for øvrig kampen 3-1. Når Uwe Röslers Brentford vant sin hjemmekamp mot Oldham med 2-0, satt vår tirsdagsdobbel klokkerent til 3,05 i odds.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Når det gjelder onsdagens langoddsprogram er det dessverre magert. Kun femten spilleobjekter finnes på dagens liste og det er langt mellom godbitene. De to siste kvartfinalene i Champions League er naturligvis onsdagens høydepunkt, men spillemessig er de to kampene rimelig uinteressante. Det spilles ellers sluttspillhockey både i Norge og Finland og en dansk kamp fra Superligaen er også på listen.

Dagens langskudd
Pelicans Lahti - Blues Espoo
Første semifinale i best av sju kamper i det finske sluttspillet. Begge lagene måtte gå sju kamper i sine respektive kvartfinaler. Pelicans fra skimetropolen Lahti eliminerte Kärpat, mens Blues gjorde det kunststykket å slå ut favoritten Kalpa etter å ha snudd 0-3 i kamper. Kalpa var for øvrig vinneren av grunnserien, mens Blues kom seg til sluttspill via kvalifisering. Pelicans er favoritt over sjku kamper, men Blues Espoo kommer til dette oppgjøret stinn av selvtillit. Vi synes oddsen er veldig skjevt satt i denne kampen og som sist onsdag setter vi penger som Blues Espoo som dagens langskudd. 3,40 er oddsen for at Blues fortsetter å overraske.

Dagens avslag
Champions League

Ettersom både Real Madrid og Chelsea vant sine respektive hjemmekamper har begge lagene strålende utgangspunkt for kveldens returmøter. Spillemessig er begge kampene svært uinteressante. Oddsen for Chelsea-seier på 1,55 er veldig langt unna å være spillbar og Real Madrid har 3-0 å gå på fra den første kampen og kan tillatte seg å cruise dette i land. Vi dropper CL helt i dag og nøyer oss med å se på.

Dagens spill
Lørenskog - Stavanger
Kamp to av inntil sju i en svært spennende finaleserie. Det var muligens litt overraskende at Lørenskog tok første stikk i denne finalerunden da de slo forhåndsfavoritten Stavanger 3-1 i Stavanger mandag kveld, men formkurven til ambisiøse Lørenskog har stort sett pekt oppover etter nyttår.

Erkerivalen Vålerenga ble slått i kvartfinalen selv om Lørenskog misset matchballen i den femte kampen hjemme i Lørenskog ishall. Tok seg sammen og slo Vålerenga på Jordal i den sjette kampen etter forlengning, og det må ha smakt utrolig godt for Lørenskog å eliminere "hovedfienden" i deres egen hule.

Stavanger var som kjent vinner av grunnserien i god tid før sesongen var ferdigspilt. Fikk dermed enkel vei til denne finalen. Rosenborg ble ekspedert i fire strake seire i kvartfinalen, mens Oilers heller ikke trengte mer enn fire kamper for å eliminere Lillehammer i semifinalen. Kanskje ti dagers hvile var et minus for Stavanger foran den første finalakampen mandag, det er jo et spørsmål vi aldri får svar på. Det skal ikke være nevneverdige problemer med mannskapet til Petter Thoresen og Stavanger.

Lagene møttes fem ganger i grunnserien og Stavanger gikk seirende ut av samtlige. Snodig nok ble fire av disse kampene vunnet med ett mål, mens den siste av dem gikk til forlengning. Tre av disse fem kampene ble spilt i Stavanger.

Vi hadde en svært hyggelig prat med daglig leder I Lørenskog Elite, Helge Tveten, nå på morgenkvisten onsdag og han kunne fortelle om et helt skadefritt mannskap. Men påske er påske og han var slett ikke sikker på at det blir fullt hus i Lørenskog ishall i kveld, men et sted mellom 1500 og 2000 tilskuere var ventet. Herr Tveten som naturligvis erklærte seg inhabil på spørsmålet om han trodde Lørenskog også kom til å vinne i kveld, fikk derimot ikke morgenkaffen i halsen når undertegnede varslet at overskriften på denne artikkelen ville være "Lørenskog mot historisk NM-gull".

Hjemmelaget er i siget om dagen, borteseieren mot Stavanger mandag tok knekken på det som kunne se ut som et Stavanger-kompleks (all den tid alle fem grunnseriekampene gikk til Stavanger). Vi tror Lørenskog tar en ny seier bare på farten og spiller hjemmeseier i Lørenskog ishall til 2,20 i odds. Kampen kan naturligvis spilles som singel og blir vårt spilleforslag på en heller laber onsdag.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 18.55):
Kamp 31 Lørenskog - Stavanger 2,20 3,75 2,20
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus