Foto: hesteguiden.com

Malmin berger fredagscashen

Kristian Malmin har hatt en flott start på 2013 og har flere fine vinnersjanser under V65-løpene på Biri fredag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
V4 Färjestad: Goop regjerer på hjemmebanen

Fredagens travmeny starter opp med V4 fra Färjestad, der vi hadde slik suksess forrige fredag. Til kvelden er det Biri travbane som overtar showet med en flott V65-omgang. Min hjemmebane byr på en særdeles spennende V65- omgang denne fredagskvelden. Flere åpne løp og en stor utbetaling i vente.

Sportspill serverte flotte tips torsdag og under lunsjtravet på Bergen travpark satt lillebongen (innl.pris kr 150) klokkerent. Pene 663 kroner ble det tilbake der, mens det mellomste V65-forslaget på Klosterskogen (innl.pris kr 384) betalte tilbake 1322 kroner. V4-utbetalingen på Ørebro ga kun 73 kroner tilbake da det ble ren favorittparade der, men vi traff uansett på alle våre tipsforslag på de tre banene vi hadde tips til torsdag.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kristian Malmin har hatt en bra start på 2013. Han sender til start stallhesten 2 Millgoer i V65-2. Femåringen imponerte sist ved å spurte ned «snakkhesten» Mustoyevsky. Han fikk et fint løp i tredje innvendig underveis, og når luken kom ut i oppløp avsluttet hingsten strålende til sikker seier. S.J.’s Photo-sønnen har helt perfekte forutsetninger med spor to bak bilen i kveld. Her kan Kristian Malmin kjøre rett fram på startsiden og vi tror Millgoer sitter tidlig i tet. Vel i tet kan vi ikke se favoritten tape dette løpet, og med de antatt hardeste konkurrentene i bakspor ble bankervalget enkelt.
Vår rangering V65-2: A: 2 B: 5-12-10-7 C: 4-1-6-8-11-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Et åpent kaldblodsløp innleder denne V65-rebusen, og vi velger å gardere. Det er ingen tvil om at 6 Gomnes Matrona har stor kapasitet. Hoppa som trenes av dyktige Bjørn Gulbransen har vist fart, men samtidig masse galopp. I den siste starten galopperte hun i kamp mot gode Holt Kvikk på oppløpet. Alm Viktor-datteren hadde notert en lav 32-tid ved den anledningen. I kveld står hun perfekt til i springspor på strek, og treningsrapportene er gode. Vi bankerspiller på det minste V65-forslaget.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en brutal start i V65-1 på Biri og byr på et sjokk fra arkivet

4 Buås Tulla har vist store fartsressurser. Hoppa kuskes av eieren noe som er et klart minus, men kapasitetsmessig står hun ikke tilbake for noen i dette løpet. Hoppet vekk en trippelplass gjorde 13 Åsrappen sist, og viste at formen er på vei etter noen måneders pause. Bedre enn raden er 1 Søyset Kustus, mens 2 Trø Frøkna gjør en spennende debut for Eirik Høitomt.
Vår rangering: A: 6 B: 4-13 C: 1-2-8-3-14-7-12-9-10-11-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-3 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Et nytt kaldblodsløp venter oss i V65-3. En svært spennende start gjør 9 Sølvbergs Knekten, som samtidig dukker opp i ny regi. I løpet på Bjerke 05/12 satt han fast i lederyggen på Nito Nicklas. 6-åringen var likt i mål med Bleiklijoker’n og Tori Huldra. Treningsrapportene er gode, og han tester ut sprint for første gang. Det tror vi kun er en fordel for Lome Elden-sønnen.

5 Valle Sivert kan fort lede løpet fra start til mål. Humøret på hesten avgjør det meste. Han lekte med 7 Even Scott og 8 Blessokken i løpet 25/01. Perfekte forutsetninger har 2 Eld Stjernen, som har fått et løp i kroppen etter pause. Han trives samtidig veldig godt på sprint noe som han viste i et V75-løp på Biri i fjor (02/06), hvor hingsten kun tapte for sjokket April Spik. Fartsfylte 1 Malle, og kapable 4 Olle Rusken får også plass på den store kupongen.
Vår rangering: A: 9 B: 5-2 C: 1-4-7-11-8-12-10-3-6

Annonse: Denne lettet nesten fra bakken i 15-fart forleden og Grøstad byr på en ny delikatesse i V65-4

V65-4/V5-1. Varmblodshester 2600 meter autostart.
Kapable 5 Jag De Man har klar fordel av distansen denne fredagskvelden. Han har styrken som sitt fremste våpen. Det viste hingsten i løpet på Momarken 18/12 hvor han travet hele løpet utvendig for lederen. Han svarte opp gode konkurrenter som Next Photo Diamant og Giant News ned oppløpet.

Spennende årsdebut gjør 10 Lady’s Legacy. Hoppa kommer tilbake etter noen måneders pause, og har travet et fint rutineløp. Frome Above-datteren viste fin kapasitet ved flere anledninger i fjor. Perfekt spor har 2 Prince Of The Night som travet sitt livs beste løp sist. Måtte trave hele løpet utvendig for 8 Highland Legacy, og fullførte strålende til tredje. 1 Ubert Mourotais blir overflydd, men har fordel av distansen. 3 Gill News avsluttet fint sist og er også verdt et kryss.
Rangering V65-4/V5-1: A: 5 B: 10-2-1-3 C: 8-9-4-6-12-7-11

HTML EMBED

V65-5/V5-2/DD-1 - Kaldblodsløp. 2100 meter autostart.
Vi synes to hester skiller seg klart ut i dette kaldblodsløpet. 3 Stingers mener vi bør ha en solid vinnersjanse i dette løpet. 7-åringen kom ut etter pause sist på Bjerke, og avsluttet strålende til fjerde bak gode hester, (Spang Jo Troll) vant løpet. Han travet hele den siste runden i tredjespor, vi hadde 26,7 på klokkene den siste runden. Med det løpet i kroppen skal han ha en topp vinnersjanse.

11 Lex Lodney ser vi på som den hardeste konkurrenten i mot vår favoritt. Han har tapt sportrekningen, og er avhengig av at det blir tempo på løpet. 5-åringen vant et lignende løp på Biri nest sist, men fikk da alt «sydd opp» underveis. Vi føler dog at han har vist fin form og fortjener et kryss i mot vår klare favoritt.
Vår rangering: A: 3 B: 11 C: 4-2-1-7-5-6-8-12-9-10

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Kristian Malmin kan fort bli en nøkkelkusk i kveld. 4 Mimi’s Red Rose travet et sterkt løp for Malmin nest sist på Bjerke. 7-års hoppa så ut til å gå mot en sikker seier, men ble kontret ut av Hamre-traveren Whata Buz kort før mål. Hun var langt foran J.C. Heigen og Playwood S.L. ved den anledning. Gidde Palema-datteren er rask fra start, og har klar fordel av sprintdistansen.

Vi er dog ikke sikre på at hun klarer å ta seg forbi 2 J.C. Heigen på startsiden. Steinseth traveren kan løse meget bra bak bilen. Den av de to som kommer til tet har gode sjanser til å lede dette løpet rundt om. Formen skal være god på begge. 1 Playwood S.L. har endelig trukket et fint spor. Ganymede-datteren avsluttet klart positivt i løpet Annie Girl vant sist. Skulle det klaffe med posisjonene underveis kan hun vinne.

3 Alegra blir hardt betrodd, men har ingen fordel av sprint. Hun er helt klart avhengig av tempo for å komme til sin rett. 5 Spirit Rider K. og 12 Donatello U.S. er aktuelle på videre gardering.
Vår rangering: A: 4 B: 2-1-3 C: 5-12-9-8-11-7-6-10

V5-4 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Treningsrapportene var solide på 5 Tangen Jerven sist. Han skuffet ikke sine tilhengere og imponerte direkte. Tross en stor galopp innledningsvis og det meste av løpet i tredjespor, hadde ikke konkurrentene noe å svare med når 5-åringen skrudde på turboen i sisterunden. Tangen Jerven skal være klassen bedre enn sine konkurrenter i V5-4 denne fredagskvelden. Denne hingsten har et latterlig lite grunnlag i forhold til sin store grunnkapasitet. Han skal normalt ha gått fram med et løp i kroppen, og det er kun en stor galopp i mot vår V5-banker på Biri fredag.
Vår rangering: A: 5 B: 7-4 C: 1-2-6-3

V5-5 - Varmblodshester. 2600 meter autostart.
Siv Emilie Løvvold har en imponerende statistikk under sal. Hun har vunnet 9 av 22 montèløp så langt i år. 10 Appleton er hennes ritt denne fredagskvelden. Han travet et fint montèprøveløp på Bjerke 20/02. 6-åringen var ute i et lunsjløp uken etter, og travet et strålende løp etter galopp. Appleton avsluttet fortest av samtlige ned oppløpet, og var ikke langt bak vinneren Prada Vang i mål. Vi skal huske på at det var en MEGET krevende bane denne dagen.

5 Tigre Royal er en annen spennende montèdebutant. Han har sett meget fin ut i et rutineløp, og skal tas på alvor direkte. 7 Mr. News og 4 Great Comfort er aktuelle hester, som har gjort det bra i montè. På det største forslaget velger vi dog å streke av for alle.
Rangering V5-5: A: 10 B: 5-7-4 C: 3-1-2-6-8-9

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør