(AP/Scanpix)

Manchester United mot finale

Vi tror de kontrollerer inn et resultat i dag og avgjør i returkampen. Her er dagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Les også: Lesernes oddstips tirsdag

Langoddsen byr på mye spennende fotball fra 2. divisjon og 3. divisjon. Her settes oddsen utpå formiddagen, så i dette tipset ser vi nærmere på Champions League-semifinalen mellom Schalke 04 og Manchester United.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Schalke 04 - Manchester United
Semifinale i Champions League, returkampen spilles på Old Trafford 4. mai. Schalke har bare gjort en middels sesong Bundesliga, men plassen er berget med god margin og de ender rundt midten. Sesongen som helhet har likevel vært stor, da man er klar for cupfinale i Tyskland og har vært veldig gode i Champions League. Lag som Inter og Valencia er slått ut, og man har vist en egen evne til å alltid ha dagen når det spilles Champions League-kamper. 5 av 5 hjemmekamper i CL er vunnet, og man puttet 7 mål på Inter over to kamper.

Det ser bra ut med laget, men det er litt usikkert om Höwedes (f) blir klar. Han er fast starter og vil være et savn dersom han står over. Ellers er Huntelaar, Pander, Gavranovic, Moritz og Hoogland på skadelisten, for å ta med rubbel og bit. Dessuten er Annan skadet og ikke spilleberettiget. Disse skal man klare seg greit uten, selv om Huntelaar er en offensiv joker man liker å ha på hånden. Offensivt er man meget sterke, med Raul og Edu, og Farfan i bakhånd. Sistnevnte er tilbake fra karantene.

Mulig startoppstilling i følge goal.com: Schalke (4-4-2): Neuer; Uchida, Metzelder, Howedes, Sarpei; Baumjohann, Matip, Papadopoulos, Jurado; Edu, Raul.

Manchester United går mot gull i Premier League, men FA-cupfinale ble det ikke, da man tapte for byrivalen City i semifinalen. I Chamions League har man vært sterke, sist slo man Chelsea i begge kvartfinalene, og man slipper ikke inn mål på bortebane. Man scorer heller ikke veldig mange, men man er kommet hit etter overbevisende opptredener. Manager Alex Fergson er gammel i dette gamet, dette er syvende gang han tar United til en semifinale i CL. Det har blitt 3 tap og 3 seier tidligere.

En del sentrale spillere ble hvilt i helgens 1-0 seier over Everton, men disse er sikkert tilbake i dag. Fletcher og Berbatov er eneste fravær.

Mulig startoppstilling i følge goal.com: Manchester United (4-4-2): Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra; Nani, Carrick, Giggs, Park; Rooney, Hernandez.

Vi tror vi får se Höwedes i Schalkes midtforsvar på Veltins-Arena i dag, i et toppet hjemmelag. Dette blir Schalkes tøffeste kamp hittil, for selv om Inter og Valencia er store navn, meget gode lag også, har United en annen trygghet i spillet og defensiv styrke enn disse. Mener vi, hvertfall. Det er nesten ikke mulig å se for seg at United får 7 baklengs over to kamper, slik Inter fikk. United har sett veldig sterke ut i forsvar når Vidic og Ferdinand er på plass. For bortelaget vil uavgjort være et greit utgangspunkt foran returen i Manchester. De skal være kapable til å demme opp for Schalkes offensiv. United vil selvsagt prøve å vinne, men vil ganske sikkert først å fremst prøve å ikke slippe inn mål. Vi tror mest på uavgjort, som belønnes med 3,10. Oddsen synes for oss ganske god, siden bortelaget kan leve med U. Det må nesten øke sjansen for U, spesielt når dette laget er Manchester United. 100 kroner settes på uavgjort til odds 3,10. Spillefristen er klokken 20.40.

109. Schalke 04 - Manchester United 3,20 3,10 2,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør