GLAD: - Jeg trodde først det var varmen som spilte meg et puss her, det er varmt i Narvik i kveld, sa mannen som vant den nasjonale premien på 1 million og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner i Eurojackpot fredag 27. juli.
GLAD: - Jeg trodde først det var varmen som spilte meg et puss her, det er varmt i Narvik i kveld, sa mannen som vant den nasjonale premien på 1 million og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner i Eurojackpot fredag 27. juli. Foto: Norsk Tipping

Mann fra Narvik ble Eurojackpot-milionær: - Jeg trodde først det var varmen

- Du tuller vel ikke? Slik reagerte mannen fra Narvik som vant 1 million kroner og et reisegavekort verdt 100 000 kroner i Eurojackpot.

Kommersielt

Den heldige mannen fra Narvik ble Eurojackpot-millionær fredag 27. juli da han vant den nasjonale premien på 1 million kroner. Mannen vant også et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.

- Nei, du tuller vel ikke? Jeg blir helt målløs jeg nå. Det stemmer jo at jeg har kjøpt en kupong. Jeg trodde først det var varmen som spilte meg et puss her, det er varmt i Narvik i kveld, sier han til Norsk Tipping mens han ler godt.

- Gratulerer så mye! Er du en heldig type?

- Jeg har noen vunnet småbeløp i Eurojackpot tidligere, men ikke på denne størrelsen. Nå er det mange steder jeg har lyst til å reise, og jeg vil se mer av Europa, men vi får høre hva resten av familien har lyst til. Aller først skal vi feire, så tusen takk, sier den glade Eurojackpot-vinneren fra Narvik.

Vinn en drømmereise med nye Reiseflax

Fredag 27. juli ble følgende vinnertall trukket ut:

Hovedtall: 40 - 50 - 43 - 2 - 22

Stjernetall: 8 - 3

Ingen tok førstepremiepotten i Eurojackpot denne uken, så fredag 3. august er det cirka 171 millioner kroner i førstepremie og rundt 23 millioner i andrepremie

I tillegg er du selvfølgelig med i trekningen om 1 million kroner + 100.000 kroner i reisegavekort.

Lykke til!

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør