Få kan skryte av å ha like mye vinnerlykke som dette ekteparet.
Få kan skryte av å ha like mye vinnerlykke som dette ekteparet. Foto: Massachusetts Lottery

Mann vant milliongevinst to ganger - nå har kona også vunnet

I løpet av seks år har ekteparet vunnet milliongevinster hele tre ganger.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Som å vinne i lotto er gjerne en frase man bruker for å beskrive noe som er svært lite sannsynlig, men for ekteparet Janet Pflaumer-Phillips og Kevin Phillips er det tydeligvis ikke så vanskelig.  

Vinnerlykken begynte i 2014, da Massachusettsmannen vant 1 million dollar på skrapelodd for første gang.  Dette gjentok seg i 2016, også da takket være skrapelodd han hadde kjøpt til 5 dollar. 

Janet Pflaumer-Phillips med siste gevinst.

Man skulle ikke tro at det var mulig, men nå har også kona vunnet 1 million dollar på nettopp skrapelodd, og paret har dermed sammenlagt hovet inn hele tre milliongevinster - som tilsvarer omlag 26 millioner kroner i dagens kurs. Ekteparet kjøper lodd jevnlig, og det er liten tvil om at det har lønt seg for de to. 

Janet Pflaumer-Phillips har uttalt at hun vil donere noen av pengene fra siste gevinst til dyrevernsorganisasjoner, hjelpe venner og familie samt legge av til pensjonstilværelsen. 

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør