Foto: Privat (Privat)

Martin og Remi vant 7,8 millioner

- Nei, kødder du! sa Martin Thode Arefjord (20) da Norsk Tipping ringte.

Kommersielt

To kompiser fra Sunnhordland vant nesten 7,8 millioner kroner i Viking Lotto onsdag kveld.

- Det skal ikke spares på noe i kveld. Nå skal jeg på byen i Bergen, sier Martin Thode Arefjord (20) til Nettavisen da vi snakket med ham ved 22-tiden onsdag kveld.

Få tips og lottohistorier først: Følg Sportspill.no på Facebook.

Tidligere på kvelden hadde han fått en særdeles gledelig telefon fra Norsk Tipping.

Martin var i bursdagsselskap til en kamerat da Norsk Tipping ringte onsdag kveld. Tjueåringen fra Sund på Sotra hadde ikke sett trekningen på NRK1 og ante ingenting da Norsk Tipping ringte.

- Nei, kødder du, var det første han sa, ifølge Norsk Tipping.

Etter å ha blitt overbevist om at det ikke var tull, ropte han på kameraten, som han hadde spilt sammen med, Remi Midttveit.

De to skal dele pengene.

Med høyttaleren på telefonen fikk også kameraten overbrakt nyheten om at Martins kupong hadde gått inn med 6 rette. Da ble det liv i leiren.

- Nå skal vi på byen!
Da Nettavisen får tak i Martin Thode Arefjord, sitter han på vorspiel.

- Nå skal vi på byen!

- Hva skal du bruke pengene på?

- Nei, det er for tidlig å si. Men det skal ikke spares på noe i kveld, sier han til Nettavisen.

KONKURRANSE: Hvem lager flest mål i neste runde?

- Drøm som går i oppfyllelse
- Det er en drøm som går i oppfyllelse, sier den andre vinneren, Remi Midttveit (21), til Nettavisen.

Remi forteller at det var han som leverte inn tippkupongen som gikk inn.

- Jeg ringte til Martin og spurte om han ville være med å tippe. Da sa Martin at han allerede hadde innen en femukerskupong, men at han gjerne kunne være med å splitte. Da er det ekstra moro at det var min kupong som gikk inn, siden det er første gang jeg tipper, sier Remi.

Remi var også på vorspeil da Nettavisen snakket med ham.

- Jeg har aldri vært så glad, vi er jo bare 20 år gamle.

- Nei, det synes jeg er ekstra gøy, at det ikke er noen av disse 80-åringene som vinner pengene, sier Remi Midttveit til Nettavisen.

Få daglige tips på tipping og trav på sportspill.no

118 millioner i potten

Det var svimlende 118 millioner kroner i den samlede premiepotten i Viking Lotto onsdag kveld, men siden Lykketallet ikke ble trukket ut, ble førstepremien på vel 23 millioner kroner.

Den summen var det tre spillere som delte. To er fra Danmark og en fra Norge. Den norske vinneren bor i Glesvær i Sund kommune i Hordaland og er tjue år.

Han får nå tilbud om økonomisk veiledning, opplyser Norsk Tipping.

Lykketallspotten står
Det var likevel ingen som stakk av med den rekordhøye lykketallspotten, noe som betyr at den vil øke enda mer fra de godt over 100 millionene man kunne ha stukket av med hvis man hadde vunnet alene. Selve lykketallspotten var på 89 millioner kroner i onsdagens spilleomgang, men vil nå øke videre fram til neste onsdag.

Sannsynligheten for å få seks rette er 1:12,3 millioner. Lykketallspotten utbetales i gjennomsnitt hver tiende uke. Den ble sist utbetalt i uke 43 i 2009.

Klikk herfor å levere Viking Lotto-kupongen som kan gjøre deg styrtrik.

Ekstra utbetaling påskeaften
Det er ikke bare i Viking Lotto det er ekstra mye penger å hente. I den vanlige Lotto-omgangen på lørdag er det 20 millioner kroner i førstepremiepotten. Eller som Norsk Tipping selv sier det:

Førstepremiepotten er ekstra høy i anledning høytiden – hele 20 millioner kroner skal fordeles på de heldige denne lørdagen, enten de spiser påskemarsipanen på fjellet, ved båtpussen eller hjemme på egen veranda.

Klkk her for å levere Lotto-kupong til påskeaften

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen
Bestill gratis kortleser her

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus