Foto: Hesteguiden.com

Mer lunsjsuksess?

Vi traff med samtlige tre lunsjtips sist uke og håper å fortsette suksessen på Momarken mandag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

En ny travuke står foran oss og allerede mandag er det nok å glede seg til. Vi starter med V4 fra Gotland og sommerbanen Visby, før Momarken overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det Drammen som får gleden av å arrangere V65 her hjemme, mens Halmstad byr på jackpotomgang og drøye en million ekstra i sekserpotten når de arrangerer V64 i Sverige.

Det ble bra treff for våre tips søndag og på Sørlandet ble det fullklaff for to av Håkon Einar Hansens andelslag på Eksperten med godt og vel 50 000 kroner tilbake på begge (andelsprris hhv 200 og 1000 kroner på disse) og totalt 120 000 kroner innspilt på Sørlandet og ellers ble det også treff for samtlige andelslag i Bodø og da håper vi i Sportspill på mer suksess denne mandagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Momarken
V5 kl 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Momarken byr altså på lunsjtrav her hjemme og det er ingen lettløst meny Østfoldbanen serverer i ettermiddag, men bankeren synes klar. Den bankeren dukker opp i V5-5, og det er en hest som har vist seg kraftig forbedret med såkalt amerikanervogn i sine to siste løp.

Bør vinne dette
Det handler om fireårige 1 Ja El Tomcat som så blendende ut nest sist på Jarlsberg. I splendid isolation lenset den Karoline Krogh-Hanssen-trente Chocolatier-sønne unna til råsterk seier på oppsiktsvekkende gode 12.2/1609 meter. Sist på Bjerke ble det en sterk tredjeplass etter et nytt solid løp. Motstanden i ettermiddag skremmer ikke spesielt mye, og selv om førstesporet er litt sjanseartet, regner vi med Gunnar Austevoll og Ja El Tomcat løser den floken. Da skal vinnersjansen være meget god og vi bankerspiller i V5-5/DD-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Killingmo kan ha en vinner
At Erik Killingmo er en trener som kan forbedre hester er ingen nyhet, og det siste året har vi sett en rekke eksempler på akkurat det. I V5-2 gjør fireårige 2 Super Julio sin andre start for Killingmo, og da kan det være dags allerede. Hesten debuterte på en flott måte for Killingmo på Momarken sist søndag og fra et perfekt andrespor bak bilen i ettermiddag, er hesten en klar vinnerkandidat.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør