Foto: IAN KINGTON

Møter gamle elever

For første gang skal Tony Pulis lede sitt Crystal Palace i kamp mot sin gamle arbeidsgiver. Det blir en kamp verdt å spille på.

Kommersielt

Sportspills øvrige program lørdag:
V75 Jarlsberg: Korteste veien til millionene
Oddsen: - Marseille har funnet formen

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Jens Friberg, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansatt Steven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddseksperter.

Her kan du lese mer om Steven.

Det er full rulle i fotball-Europa lørdag, og dagens oddsprogram byr på mange spennende kamper fra de største ligaene.

Dagens singel
Crystal Palace - Stoke, H 2,20

Høyinteressant kamp - Stoke skal spille mot sin tidligere trener, Tony Pulis.

Palace har forbedret seg etter trenerbyttet. De virker ikke gode nok mot topplagene, men gjør det ofte bra mot lag av samme kaliber. 13av lagets siste 17 poeng har de plukket mot lag fra nedre halvdel av tabellen. Er flinke til å presse frem feil fra motstanderen, og møter et slurvete Stoke...

Virker å stille med denne førsteelleveren: Speroni; Mariappa, Gabbidon, Delaney, Parr; Puncheon, Jedinak, Bolasie, Ward; Chamakh, Gayle.

Stoke savner Robert Huth, Andy Wilkinson, Matthew Etherington og førstekeeperen Asmir Begovic. Jack Butland, som fikk sjansen mellom stengene i 3-5-tapet mot Liverpool, fremsto ikke akkurat pålitelig.

Tony Pulis har gode sjanser for å styre laget sitt til seier. 2,20 er verdt å spille på.

Crystal Palace - Stoke, 2,20 - 3,15 - 2,95.
Klikk her for å levere spillet

Dagens langskudd
Arles - Troyes, H 2,30.

Veldig generøs odds på Arles i dag. De merker virkelig savnet av høyrebacken Sebastien Cantini, men ellers er samtlige nøkkelspillere tilgjengelige.

Troyes har vært ute på cup-eventur tidligere denne uken, og har fått knapt med tid til å hente seg inn igjen. Tidlig kampstart, klokken 13.55, i dag er ikke spesielt gunstig for laget som også er svekket i midtbaneleddet.

Arles gjør det ofte godt på hjemmebane, og med tilnærmet toppet startoppstilling kan de fort slå et slitent bortelag. Trivelig odds er det også.

Arles-Avignon - Troyes, 2,30 - 2,70 - 2,70
Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus