Foto: hesteguiden.com

Nå tar det helt av!

Sportspill har spilt inn herlige 35 510 kroner på foreslåtte spill siden mandag, og i lunsjen på Bjerke i dag kan et spennende fjerdevalg i spillet sørge for mer cash!

Kommersielt

Sportspill meny torsdag:
V4 Ørebro: Madammen har kontroll
Oddstips: Ikke bare god vin

Torsdag er som vanlig en travel dag for de spillesugne, og det hele starter opp med lunsjtrav til Örebro i Sverige og på Bjerke her hjemme. På kvelden overtar Åby på den andre siden av grensen med V65-spill, og her på berget har vi en dobbel V5-omgang å se frem til på Klosterskogen i Skien.

Det ble en festaften for Nettavisens lesere på Bjerke onsdag kveld, og etter at vi spilte inn totalt 15 104 kroner på mandag og tirsdag var det herlig å få en ny fulltreffer. Begge våre bankere Fux Pride og Valley High innfridde på enkleste vis, og da fikk vi V65 på våre tre største spilleforslag (+DD). Totalt innspilt der ble herlige 15 172 kroner, og de som spilte forslaget til 392 kroner kunne gå i lukene å hente ut flotte 4552 kroner!

Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto viser at de av våre lesere som leverte våre ferdigutfyllte kuponger sopte inn til sammen 355 000 kroner på Bjerke i går kveld!

Det stoppet ikke med det, og i V5-spillet satt samtlige V5-forslag klokkerent! 1408 kroner tilbake på det minste forslaget til 96 kroner, og nye 4224 kroner innspilt var da et faktum! Da har vi totalt spilt inn herlige 35 510 kroner (vi fikk også lunsjen på våre to største spilleforslag på Örebro tidligere i dag) på våre foreslåtte spill siden mandag, og da bør det vel bli tjukke pakker for noen og enhver til Jul! Det er nye sjanser i lunsjen både på Örebro i Sverige og på Bjerke her hjemme i dag, og da er det bare å si lykke til med spillet!

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V5 på 1460 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS! Sportspill har prikket V5 på de tre siste lunsjomgangene (samt DD i to av dem) i Norge med totalt 7000 kroner innspilt, og det er nye sjanser på Bjerke i dag!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Spennende fjerdevalg banker!
Vi har nær sagt som vanlig tips til alle arenaene i dag, og i lunsjen på Bjerke synes vi det er på tide å spille 5 Bleiklijoker`n i den fjerde avdelingen. 5-åringen har nå fått to løp i kroppen etter veldig lang pause, og formen bør da være sterkt stigende. Toer på 31.9 full vei i den siste starten, og med riktig reise underveis på en distanse vi tror passer langt bedre i dag, tror vi den speedige krabaten legger dette feltet på rygg til slutt.

Han har sine nykker (kan legge av når man minst aner det), men når han er nede som et foreløpig femtevalg i spillet (kun krysset av på hver femte kupong), finner vi ham svært spillbar i dag. Vant hele fem av ni starter i fjor, og da er han ikke akkurat ukjent med å vinne travløp. Vi tror han er en klasse bedre enn storfavoritten 9 Lia Oda, og da satser vi på at kusk Lars A. Kolle timer angrepet riktig denne gangen.

Vår rangering V5-4: A: 5 B: 11-2-9-4-7-6-10 C: 1-3-8-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp med ikke alt for høy kvalitet på deltagerne innleder denne rebusen, og et løp som dette kan 1 Brief Passion lede rundt om. Ingen fordel av full distanse, men det er ikke mye ”mat” i de øvrige i dette løpet heller. Vist fin form nå på slutten, og i den siste starten var han fjerde på 15.6 over en sprint.

Vi ble litt skuffet over 10 Gary Dancer i den siste starten ved tredjeplassen på 19.0 full vei, men muligens satt en tøff forsering via sporene til tet innledningsvis, litt for mye i beina til slutt under krevende forhold. Bør så absolutt være av de bedre i dette løpet, og vi synes Holm-traveren er vel lite spilt med sine 11 %

Det er intet å utsette på kapasiteten til 3 Shogun`s King, og han er spennende etter litt pause. Det samme kan sies om 6 Galliano, men nå begynner det å bli en stund siden 7-åringen har vist seg fra sin best side. Fin form er det på duoen 4 En Vie La Rose og 11 Battle It Out, og begge skal være snakk om tidlige garderinger.

Vår rangering V5-1: A: 1 B: 10-3-6-4-11 C: 9-2-12-7-8 D: 5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter autostart
I dette kaldblodsløpet i den andre avdelingen er det ikke mange av hestene som så langt har gjort eierne voldsomt glade, og vi synes det ser vidåpent ut. Vi tyr da til bred gardering, men fremst setter vi 1 Faksus. Hadde trent 33.5 full vei i forkant av den siste starten, men ble da kjørt av en veldig urutinert kusk. Det gikk ikke, men i dag setter champion Eirik Høitomt seg opp bak 4-åringen (spennende nok det).

Voldsomt forbedret i den siste starten var 2 Kule Klinken til tredje på 33.6 full vei, men veldig sugen på å komme raskest mulig til ”kassa” er ikke 4-åringen enda (skal dog være tidlig aktuell i et løp som dette). Vant i den siste starten på 33.1 full vei gjorde 11 Holt Kvikk, men dette er snakk om en litt spesiell herremann. Går til tider med bremsene på, og vi er litt usikre på hvordan han takler å gå bakfra.

Det går positive rapporter på 7 Frisli Lomi etter lang pause (var nede på 33-tallet full vei i fjor vinter), og da krysser vi tidlig i dag. 9 Komnes Stortstjerne gikk kun på det jevne til femte på 35.8 full vei i den siste starten, men 4-årshoppa skal kunne bedre enn det. Vi synes 12 Lykkje Snert var fin ved triumfen på enkle 36.5 full vei i den siste starten (mer å gå på), og løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt.

Vår rangering V5-2: A: 1 B: 2-11-7-9-12 C: 6-8-10-5 D: 3-4

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart
Det er mye ”rask” på farten i dette varmblodsløpet i den tredje avdelingen, og vi kan fort få en smell. Fire hester hever seg dog litt over mengden på kapasitet, og på sporfordelen setter vi 3 Benny B.R. fremst. Hoppet seg vekk i den siste starten, men han gikk et godt løp til tredje på 19.4 full vei i Skien forut for den starten.

Tilbake etter lang pause kommer 11 President Ideal, og selv om ikke dette er snakk om noen stor stjerne, bør 3-åringen kunne hevde seg godt i et løp som dette (han rapporteres å trene bra). Fra Sverige dukker 9 Zippo opp med en rusten rad, men disse svenskene hevder seg alltid godt i disse lunsjløpene (gikk 17.9 full vei sist).

Positiv til sølv på 19.7 full vei i den siste starten var 7 Boggy Stile (gikk dog veldig sakte på sisterunden der), og normalt skal Killingmo-traveren ha gått mye fremover på form med det siste løpet i kroppen etter lang pause. Kusk Kai Johansen er i knallform om dagen, og på tross av et spor litt langt ute bak bilen, krysser vi tidlig.

Vår rangering V5-3: A: 3 B: 11-9-7 C: 8-2-4-5-6-10 D: 1-12

V5-5, 1609 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester avslutter denne rebusen, og vi tror fire hester gjør opp om den gjeveste sjekken. Tilbake etter litt pause kommer 1 Restless Explosion, og det er ingen tvil om at 3-åringen er best på kapasitet (god toer på fine 16.6 full vei i den nest siste starten). Skal i følge treneren ikke gå i tet, og da blir det i så fall sjanseartet (og da tyr vi til noen garderinger på våre to største spilleforslag).

Følges planen til storfavoritten kan 2 Logical Fantasy fort sitte tidlig i tet, og i fra den posisjonen forsvarer spesialsprinteren seg veldig godt. Vi bankerspilte ham i den fjerde siste starten, og da vant han sprettlett fra spiss. En god vinner feilfri i den siste starten var 5 Running Lindy, og selv om selskapet er litt tøffere i dag, skal hoppa strekes tidlig. På systemet får vi også plass til 8 Kingstile, men da er vinneren nevnt.

Vår rangering V5-5: A: 1 B: 2-5-8 C: 7-9-6-3-4-10-11-12

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1460.- (over fire bonger)
Stamme 4400 rekker (11*10*10*1*4)
A: 1 B: 3-4-6-10-11 C: 2-7-8-9-12
A: 1 B: 2-7-9-11-12 C: 5-6-8-10
A: 3 B: 7-9-11 C: 2-4-5-6-8-10
5 Bleiklijoker`n
1-2-5-8

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 400.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 400.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 360.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 300.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus