Foto: Norsk Rikstoto

Norsk jubel på Bergsåker

Vår V4-banker på Bergsåker onsdag trenes og kuskes av en utflyttet nordmann.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Onsdag er det premiere for Rikstotos storsatsing Eksperten og Nettavisen Sportspill gleder seg stort. Du kan lese mer om Eksperten her . På spillfronten er det V4 fra Bergsåker og som vanlig på onsdagene V65 fra Bjerke travbane.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag.

Dagens V4-trav er altså fra Sundsvall og Bergsåker. Den utflyttede nordmannen Stig Jarle Røste har fått fram mange gode kaldblodshester gjennom årene. I dag sender han til start 7 Kalloma i V4-1 som vi mener skal ha en topp sjanse.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Røste vinner
Kaldblodshester gjør opp i V4-1 og vi har satt vår lit til nordmannen Stig Jarle Røste. 7 Kalloma er ei hoppe som har blitt kjørt veldig defensivt de to siste gangene. Nest sist avsluttet hun strålende da åpningen kom ut i oppløpet. I den siste starten på Bollnäs satt hun fast med masse krefter mot gode hester som, Moe Sol, Liafuxen og Guli Rask. Lome Elden-datteren kommer ut med perfekte forutsetninger i dag, og når den antatt tøffeste konkurrenten 9 Järvsø Ninja er strøket, gjør det oppgaven mye lettere for vår V4-banker denne onsdagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Duger direkte etter pause
8 Caviar R.G. kommer tilbake etter en lengre pause. Mr. Pine Chip sønnen har funger veldig fint i trening hjemme, og samtidig godt et hurtigarbeid på 1.17/1600 meter. 5-åringen viste kapasitet ved flere anledninger i fjor. På Bergsåker 14/06 i fjor travet han et strålende løp, og holdt unna for en så god hest som My Love Star. Sistnevnte blir hardt betrodd i V4-3 i dag. Man kan se ut i fra grunnlaget på sistnevnte at det var ingen dårlig hest Caviar R.G. slo. 5-åringen skal være godt forberedt og vi mener han spillbar direkte.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør