Foto: Alf Ove Hansen (Scanpix)

Ny nedtur for HamKam

Et resignert og svekket HamKam får trøbbel i Ulsteinvik søndag. Sjekk våre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag
Oddstips 2: Nå ryker Levante

Tippetips: Kan Godset true Molde?

Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener

Søndagens langoddsprogram består av 88 objekter, men det er dessverre flust med underbetalte favoritter på farten. Det er siste runde i Adeccoligaen (merk kampstart kl 13.00), seks kamper i Tippeligaen og for øvrig diverse internasjonal fotball på søndagens innholdsrike program. Vi har hentet en kamp fra Adeccoligaen i vårt første oddstips denne søndagen og merk tidlig spillestopp kl 12.55.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Sarpsborg - Viking
Hjemmelaget står uten seier på sine 20 siste Tippeligakamper, men gjorde en klart godkjent kamp borte mot Brann sist. Viking gjorde jobben hjemme mot Lillestrøm sist søndag og vant 2-0, enda en gang uten å imponere. Begge lagene er ferdigspilt for sesongen og slik oddsen er satt i denne kampen, må du nesten være Viking-supporter for å satse på borteseier. 4,30 for at Sarpsborg tar sin første hjemmeseier på en evighet ser ut som et svært spennende langskudd denne søndagen.

Dagens avslag
Molde - Strømsgodset
Molde sikrer gullet med seier hjemme mot Strømsgodset, men 1,30 i odds for Molde-seier må nesten være en vits. Greit nok at Strømsgodset ikke leverer varene på bortebane, men et Molde-lag som har spilt 0-0 i sine to siste hjemmekamper kan ikke forsvares til slik odds.

Odense - FC København
Hjemmelaget står med 1-0-4 på sine fem siste seriekamper i Superligaen, mens Ståle Solbakkens gamle klubb har tatt ett fattig poeng på sine siste tre kamper. Det er altså to formløse lag som møtes i Odense søndag og her kan man argumentere for alle utfall. Da er det svært lett å styre unna spill.

Dagens spill
Hødd - HamKam
Det unge nyopprykkede Hødd-laget har gjennomført en flott sesong i Adeccoligaen, selv om det har gått litt mer opp og ned i høst. Bortsett fra sine langtidsskadde spillere og at Adama Diomande ikke spiller avslutningskampen (spilte kun de siste tjue minuttene sist og skal til Strømsgodset neste sesong) , ser det meste greit ut for hjemmelaget, kan assistenttrener Sindre Eid fortelle Sportspill/Nettavisen lørdag ettermiddag. Hjemmelaget hadde ikke marginene med seg i sine to siste hjemmekamper og til tross for at laget førte spillet både hjemme mot Bryne og Kongsvinger ble det tap. Således var det sterkt av laget å reise seg med sterke 3-0 borte over nedrykkstruede Asker sist helg.

HamKam hadde muligheten til å henge på i opprykkskampen med seier hjemme over Sandefjord sist søndag, men tapte 1-4. Har en "mil" dårligere målforskjell enn Hønefoss og selv med seier her, blir det ikke opprykk. Toppscorer Tore Andre Gundersen soner karantene og profilen Vegar Bjerke ble skadet sist helg, og ingen av dem er med til Ulsteinvik.

Hjemmelaget står med 7-2-5 hjemme på Høddvoll og fikk trolig en skikkelig opptur etter seieren mot Asker sist helg. HamKam skal reise seg etter fadesen hjemme mot Sandefjord uten to av sine aller viktigste spillere. Vi har svært god tro på at hjemmelaget vinner denne kampen mot et desillusjonert bortelag og spiller hjemmeseier i Ulsteinvik til 2,00 i odds. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere. Og da retter vi blikket mot Italia.

Fiorentina - Genoa
Hjemmelaget har ikke vunnet på sine fem siste kamper(0-2-3), men tre av disse er spilt borte. Skuffet litt hjemme mot Catania i siste hjemmekamp, men det er ingen tvil om at Catania har et bra lag denne sesongen (1-1 borte mot Lazio onsdag og 2-1 seier hjemme over Napoli lørdag kveld). Søndag kan Fiorentina stille med de aller fleste av sine stjerner. Krøldrup er fortsatt skadet, mens Behrami er suspendert. Midtbanestrateg Riccardo Montolivo er tilbake etter karantene og goalgetter Alberto Gilardino klar for startoppstillingen igjen etter sitt skadefravær (spilte andre omgang mot Juve tirsdag).

Genoa tok en ikke uventet, men dog ufortjent seier hjemme mot Roma onsdag. Gjorde en flott bortekamp mot Juventus sist lørdag (2-2). Ligger på sjuendeplass etter 2-2-0 hjemme og 1-1-2 på bortebane. Caracciolo er ny på skadelisten, mens Kaladze fortsatt er suspendert.

Fire strake hjemmeseire i tilsvarende oppgjør i Firenze og nå tror vi den femte kommer her mot et bortelag som trolig får en reaksjon etter to svært kraftkrevende kamper. 1,80 for hjemmeseieren er godkjent odds og vi spiller Fiorentina i en dobbel med Hødd. Totaloddsen for denne dobbelen er 3,60 og vår innsats som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 søndag (merk spillestopp kl 12.55)
Kamp 6 Hødd - HamKam 2,00 3,20 2,75
Kamp 27 Fiorentina - Genoa 1,80 3,00 3,50
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør