Foto: Getty Images

Ny triumf for Uwe Rösler

Brentford er sterke på eget gress og møter et bortelag som sliter.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny tirsdag:
V65 Jägersro: Årets første for superhoppa?
Oddstips 1: United får det tøft
Oddstips 2: Se opp for Brentford
Fotball-uka: For noen storkamper!
V4 Bergsåker: Ohlsson blir førstemann ut
Lunsjtrav Forus: Vi går Down Under

Det er eget langoddsprogram for i dag, og vi tilbys en omfattende meny som innledes med finsk og svensk ishockey. Deretter følger alle kveldens oppgjør i Champions League, der mange av de største klubbene skal ut i vriene bortekamper. Engelsk fotball fra Championship, League One og League Two runder av kvelden.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
58. Cardiff – Birmingham U 3,10

Cardiff har perfekte 4-0-0 hjemme og kjemper som vanlig i toppen av Championship. Birmingham slo tilbake etter 0-5-sjokket hjemme for Barnsley og vant 1-0 i Brighton. De vil selge seg dyrt i Wales, og vi tror Cardiff avgir sine første hjemme-poeng denne runden. En målfattig uavgjort er hva vi ser for oss, og vi har såpass god tro på denne at 3,10 på U blir dagens langskudd.

Dagens avslag
47. Wolverhampton - Crystal Palace H 1,65

Ståle Solbakkens Wolves har fått opp dampen og står med fire strake seire. Bare ett lag har tatt flere poeng på de fem siste rundene, og det er dagens motstander fra London. 1,65 står slett ikke i stil med den tøffe motstanden Wolves skal opp mot her. Palace kommer fra en 1-0-borteseier mot Bolton og kan lett stelle i stand trøbbel for Solbakken. Er det fordi Wolves er under norsk ledelse at Norsk Tipping setter så lav odds på hjemmeseieren? Ikke vet vi, men her blir det ingen innsatser.

Dagens spill
Det er mange store favoritter i kveldens Champions League-kamper. Chelsea, Juventus, Bayern München, Valencia, Barcelona og Manchester United er alle priset til mellom 1,25 og 1,55. Når de fleste av dem spiller borte, er det mer fristende å spekulere i hvem av dem som ikke klarer å vinne eller kanskje er fornøyd med det ene poenget, enn å skrape sammen en dobbel til rundt 2 i odds og krysse fingrene for at favorittene innfrir. Vi starter der i dag, så ser vi på den engelske fotballen i kveldens andre oddstips.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

51. Barnsley - Peterborough
The Championship. Barnsley fikk styre kampen hjemme mot Ipswich på lørdag, men møtte en motstander som la seg veldig lavt og satset på kontringer. Barnsley måtte ta til takke med 1-1 mot bunnlaget. I dag møter de et annet bunnlag, men kan håpe på en mer offensivt anlagt motstander og mer rom til eget spill. Barnsley har 2-2-1 på sine fem siste, det mest imponerende var 5-0-seieren i Birmingham. De er et offensivt lag og de har ennå ikke tapt hjemme (2-2-0 totalt). Middlesbrough og Bristol City har tapt her på Oakwell.

Ingen nye skader eller suspensjoner for manager Hill. Stones (f) ventes tilbake fra skade. Toni Silva (m) er ikke klar etter en skade.

Peterborough tok sesongens første seier i helgen. Når den først kom, så kom den i kjent Championship-stil overraskende, borte mot Hull City. Manager Darren Ferguson har forsøkt adskillige grep etter hvert som de syv første rundene har gitt tap etter tap. Denne gangen ga han sjansen til Emile Sinclair på topp, han svarte med et hat-trick. Sinclair hadde stort sett vært reserve frem til da, men fikk sjansen og klarte å presse Hull-forsvarerne til å gjøre personlige feil. 1-0-7 totalt for Peterborough og fortsatt sisteplass.

Manager Darren Ferguson kan tenkes å starte med samme lag som vant sist. At Sinclair starter på topp, virker sannsynlig. Berahino (a) er hentet på lån fra West Bromwich, men starter trolig på benken.

Barnsley er gode på hjemmebane, de vil gjerne score og vi mener de skal ha gode sjanser mot bunnlaget. Peterborough har fått sin første seier og litt selvtillit, men det er nok ikke så enkelt som å slippe til Sinclair igjen og tro på et nytt hat-trick. Barnsley er selvsagt oppmerksomme på Sinclair, noe Hull ikke var i stor nok grad, og tar de ham ut av kampen mistenker vi bortelaget for å ha null alternative våpen i baklomma. 1,80 for denne hjemmeseieren spiller vi.

66. Brentford - Shrewsbury
League One. Brentford-manager Uwe Rösler måtte ta til takke med ett poeng borte mot ligalederne Tranmere i helgen. Etter en til da godt gjennomført kamp defensivt, gjorde Brentford en skjebnesvanger feil i 2. omgang som Tranmeres Akpa Akpro utnyttet. Seks minutter på overtid utlignet Douglas for Brentford. Röslers mannskap ser sterke ut denne sesongen også, og har brukbare 3-4-2 totalt. Det kan godt hende vi får en ny sesong der Brentford havner rett under play-off, slik de gjorde sist. På hjemmebane har de vunnet de tre siste, mot Crewe, Colchester og Oldham.

Det er ingen nye skader i Röslers mannskap, men manageren varsler et par endringer i startellever.

Shrewsbury har ikke hatt noen god start på sesongen. Bare to av ni er vunnet, og på reise har de 0-2-2 totalt. De klarte bare 2-2 borte mot svake Hartlepool forrige bortekamp, før de tapte 0-1 hjemme for Swindon i helgen. Shrewsbury har tradisjonelt vært et veldig sterkt hjemmelag, men denne sesongen mangler de noe og har allerede tapt et par hjemmekamper. Manager Turner sa etter kampen mot Swindon at laget hans ikke er i nærheten av der de skal være og at 0 poeng var som fortjent.

Også bortelagets manager ventes å gjøre et par endringer. Innlånte Lee Collins og Sam Winnall håper på fornyet tillit etter debut mot Swindon i helgen. Joe Jacobson (f) er ute med skade.

Brentford har vist at de slår de fleste på hjemmebane, og uten nye fravær skal de ha gode sjanser mot et Shrewsbury som ikke lykkes borte og som har en del jobb igjen før spillet sitter. 1,80 for hjemmeseieren er spiselig og gir oss en dobbel til 3,24. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

51. Barnsley - Peterborough 1,80 3,05 3,40
66. Brentford - Shrewsbury 1,80 3,15 3,30

Total odds 3,24

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør