Foto: Hesteguiden.com

Nytt eventyr i Sverige?

Tirsdag hentet Nettavisen og Patrik Fernlund ut rundt 400 000 kroner i gevinster i V4-spillet. Torsdag retter Patrik skytset mot Bergsåker.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund dro som mange etterhvert vet inn ca 960 000 kroner i gevinster søndag for snaue to uker siden i V64-spillet fra Solvalla. Og det var allerede den første uken Patrik var i sving for Nettavisen.

Tirsdag smalt det så det suste igjen i V4-spillet på Åby. Patrik er som kjent ikke redd for å spille mot storfavorittene og i tirsdagens V4-løp fra Åby bankerspilte han 2. valget Prince De Poggio mot dagens største V64-favoritt Andover Prince og fra dødens på storfavoritten var Prince De Poggio overlegent best. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 924) betalte tilbake 18 499 kroner og av våre trofaste lesere var det hele åtte stykker som hadde levert det forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

I tillegg ble det klaff for 13 andelslag på Eksperten som alle også fikk 18 499 kroner hver seg i utbetaling. Med tanke på at det kun var 104,83 kombinasjoner som gikk inn med fire rette på Åby tirsdag, hadde altså Nettavisen og Patrik drøye 20 prosent av gevinstkupongene og totalt innspilt ble kr 388 479.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

i tillegg ble det klaff for både det minste DD-forslaget (innl.pris 200 kr og 1500 kroner tilbake og det største DD-forslaget som kostet kr 400 å levere og betalte drøye 3000 kroner tilbake).

En snau uke før jula setter inn for alvor, er det ingen grunn til å deppe for oss som liker trav- og galoppsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe og vi nordmenn får blant spille til ekstra V65-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember og førstkommende lørdag venter det feite 30 millioner kroner til en eventuell alenevinner i V75-spillet på Bjerke. Hele julemenyen og åpningstider for Norsk Rikstoto finner du ved å klikke på her .

Men allerede torsdag er det altså flust av vinnermuligheter. Det hele starter med V4 fra Bergsåker, før Drammen overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden er det Bergen travpark som er vertskap for V65-spillet her hjemme, mens en av Patriks desiderte favorittbaner Eskilstuna er vertskap for V64-spillet fra Sverige.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl 12.20
DD kl 12.38

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Med en storfavoritt som spik i V4-4 og et svært oversiktlig kaldblodsløp i V4-1, velger Patrik å spille samlebonger denne torsdagen.

Vurderinger av Patrik Fernlund:
Spiken:
11 Shelly Ann Frazer (V4-4) är en häst jag gillar skarpt och hon verkar ha allt. Reglerbar, speedig och med bra styrka. Denna talang bör inte ha några större problem att ta hem V4-avslutningen och jag spikar.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Avslaget:
6 Elegance Brodde (V4-2) blir säkerligen hårt betrodd på att Robert Bergh tränar och kör. Har inte imponerat i några av sina starter än i regi Bergh. Kan vinna i ett dåligt lopp, men blir överspelad i dag.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør