Foto: Dave Thompson / PA Photos

Nytt målrush for Bolton

Vi tror på storseier mot Macclesfield i Carling Cup. Her er dagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Langoddsen byr også i dag på Champions League-kvalifisering og Carling Cup. I tillegg finner vi også objekter fra den skotske cupen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

I går ble en god dag for oddsspillere, da mange av favorittene vant, og de som ikke gjorde det stort sett var varslet for i diverse forum. Selv fikk vi varslet at QPR til 1,40 var et av dagens dårligste spill og at man ikke måtte la seg lokke av den høye oddsen på Dinamo Zagreb, og at Villarreal og APOEL Nicosia skulle vinne. Vi er fornøyd med en god start på uka og nå må vi bare fortsette å tipse vinnere.

Dagens langskudd
36. Ayr United - Inverness H
Dette blir dagens langskudd, da hjemmelaget viser strålende form, noe bortelaget ikke gjør. Divisjonsforskjellen er det eneste som taler for borteseieren, men det er ikke sikkert det er nok. Ayr kan ta dette på hjemmebane til fine 3,35.

Dagens avslag
59. Blackburn - Sheffield Wednesday
Disse lagene viser oss skyggesiden av Carling Cup. Begge stiller med juniorer og benkeslitere, og hvis det hadde vært mulig ville nok managerne gjerne ringt fotballforbundet og bedt om å slippe og spille kampen. Selv ikke 5,20 på borteseieren frister.

Dagens spill
Vi savner over/under spill i kampene til Benfica og FCK. Vi tror begge kan bli målrike.

Etter å ha vurdert Sturm Graz, Liverpool, Notodden og et par andre, lander vi på en dobbel med to av dagens klare vinnerkandidater. Vi spiller bare den ene med handicap og får en dobbel til 2,25 på en spilledag der vi mistenker at grådigheten fort kan felle mange.

Benfica - FC Twente
Champions League-kvalifisering, play-off-stadiet, returkamp etter 2-2 i Nederland. Benfica fikk det utganspunktet de ønsket, men må takke målvakten Artur for de fikk med seg 2-2-resultatet. I dag er 1-0 nok, 0-0 er nok faktisk, og på hjemmebane i Europa er de bortimot uslåelige. De har vunnet 13 av sine 15 siste hjemmekamper i Europa. 3-1 over Feirense i portugisik liga på fredag.

Det er lite skader i laget, og vi kan få se de samme som i den første kampen, som også spilte mot Feirense i helgen. I Portugal hviler man ikke stjernene, man holder dem varme. Mulig startoppstilliing fra Betxpert.com:

Artur - Maxi, Garay, Luisao, Emerson - Garcia, Witsel - Gaitan, Aimar, Nolito - Cardozo.

Twente har sin styrke på hjemmebane. De er ofte involvert i målrike kamper i Europa, og kampen mot Benfica ble intet unntak. De leder Eredivisie etter tre strake seire og 9-1 i målforskjell. Storseier 5-1 borte mot Heerenveen på fredag.

Nacer Chadli (m) var ute i den første kampen og er ute igjen. Dette er troppen:

Mihaylov, Boschker, Marsman, Cornelisse, Douglas, Bengtsson, Tiendalli, Rosales, Wisgerhof, Leugers, Buysse, Brama, Landzaat, Janssen, Rendla, Bajrami, Berghuis, Ruiz, De Jong, Janko, John.

Benfica er videre med 0-0 og 1-1, men det er ikke deres stil å prøve og trygge inn et knepent avansement. De ønsker å vinne kampen, og som et av Europas sterkeste hjemmelag bør de klare det. Twente vil trolig ikke spare på kruttet, men selv om de er gode offensivt, er de sårbare defensivt. Dette bør ende et sted mellom 2-1 og 4-3. Vi våger ikke spille handicapet her, og velger H til 1,35.

Følg Champions League LIVE

Bolton - Macclesfield
Carling Cup, runde 2. Bolton har scoret mye mål i sine to Premier League-kamper. Hele 4-0 vant de borte mot QPR, før de gjorde en god figur men tapte 2-3 hjemme for Manchester City. Bolton ser kapable ut. De kommer inn i denne runden. Forrige sesong stilte de et brukbart lag og vant i Southampton, før de røk ut med 0-1 borte for Burnley runden etter.

Manager Owen Coyle gjør noen endring, det er sikkert, men et par av dem er spennende. Bolton har sikret seg Tuncay Sanli, den 29 år gamle målmaskinen til Tyrkia, og tidligere Fenerbache, Middlesbrough og Stoke. I følge Coyle spiller han i allerede i kveld. En Zlatan-aktig type, gjerne usynlig store deler av kampen før han dukker opp fra intet og scorer. Ellers debuterer trolig Joe Riley på høyre back. Steinsson er ute med skade. Troppen, som ser ganske sterk ut:

Jaaskelainen, Knight, Gardner, Cahill, Robinson, Petrov, Reo-Coker, Pratley, Eagles, M Davies, Muamba, Klasnic, Bogdan, Alonso, Wheater, Blake, Tuncay, Blakeman, Riley, Connolly.

Macclesfield spiller i League Two, og har variert fra 4-0 over Hereford til tap for Dagenham & Redbridge og Crawley Town. De vant som store underdogs 2-0 i Hull i første runde av Carling Cup. Hull hvilte syv av sine faste spillere i denne kampen, likevel var det en prestasjon av Macclesfield og tomålsscorer Emile Sinclair å vinne. Forrige sesong røk de ut i runde 1 med 3-4 for Leicester.

Manager Gary Simpson stiller ventelig sin faste startoppstilling. Fire spillere er stadig ute med skade.

Det lukter hjemmeseier og Tuncay-scoring på Reebok Stadium. Vi tror ikke på to overraskelser på rad fra Macclesfield. Her prøver vi handicapvarianten med at hjemmelaget vinner med minst to mål. Oddsen er 1,67 for at så skjer, og vi får en dobbel til 2,25. 100 kroner settes på spill, fristen er klokken 20.40.

44. Benfica - FC Twente 1,35 3,85 5,70
58. Bolton - Macclesfield (0-1) 1,67 3,65 3,30

Total odds 2,25

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør