Foto: AP/Scanpix

OB reiser kjerringa

Etter en svak kamp sist skal Espen Ruud og Odense slå tilbake. Her er dagens oddstips.

Kommersielt

Langoddsen byr på privatkamper i fotball, ishockey og spennende fotball fra blant annet England, Spania, Frankrike og Tyskland. Vi mener Superliga-oppgjøret mellom OB og Lyngby er det mest interessante i dag, og konsentrerer oss om dette.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

OB - Lyngby
Dansk Superliga startet opp forrige helg, etter en lang vinterpause. Vårt tips forrige mandag var at OB ikke skulle vinne i Horsens, og de svarte til forventningene med å levere en ganske svak kamp, i følge rapportene, og tapte til slutt 1-2. Skuffende for Espen Ruud og resten av Odense, som skulle kjempe helt i toppen, men som til tross for en 4. plass i dag er et stykke unna å levere på det jevnt gode nivået de ønsker. Men, selv om Ståle Solbakken FCK har lagt beslag på 1. plassen i Superligaen, kan OB innta 2. plassen med seier i dag, noe som er attraktivt med tanke på mulighet for spill i Europa.

I dag må man skjerpe seg, og spillerne har ganske sikkert fått kjeft av trener Henrik Clausen for det ustrukturerte spillet de viste sist, som i all hovedsak gikk ut på å spille lett leselige Flo-pasninger opp til angrepet, der det slett ikke er noen Flo, og håpe det beste. Dette er ikke OB sin stil, så hvorfor de spilte slik er ikke godt å si, og vi tror på full skjerping og bedre takter i dag. OB har 6-1-3 på hjemmebane hittil, og målforskjell 22-11. Midtbanemotoren Djemba-Djemba er tilbake fra suspensjon, det trekker opp sjansene til hjemmelaget. Emil Ousager er fortsatt ute, og Jonas Troest er ute.

Hjemmelagets tropp: Ruud, Håland, Andreasen, Møller Christensen, Utaka, Falk, Johansson, Toft, Sørensen, Toppel, Traoré, Djemba-Djemba, Gislason, Mendy, Kadrii, Feldballe, Høegh, Wessels.

Lyngby er nyopprykket og har brukbare sjanser til å unngå nedrykk hvis de fullfører sesongen slik de startet. De ligger på 9. plass, som er fjerde sist, men to lag er 7 poeng bak og har spilt to kamper mer. København-laget innledet vårsesongen med et sterkt 1-1 resultat borte mot Brøndby, og har nå 2-3-5 på bortebane. I følge rapportene skapte man lite mot Brøndby, man hadde lite spill, og var heldige som fikk med seg ett poeng.

Lyngby-trener Niels Frederiksen har tatt med to nye navn i troppen denne gangen: Forsvarsspiller Christoffer Olczyk og spissen David Boysen. Frederiksen må derimot unnvære forsvarsspiller Mitja Mörec, som fikk rødt kort på innbytterbenken sist, da han jublet for heftig for lagets scoring og satte en fot på banen. Jeppe Brandrup og Emil Larsen er ute med skader.

Bortelagets tropp: Pedersen, Sarr, Møller, Bresemann, Sørensen, Madsen, Fetai, Aabech, Mortensen, Boysen, Tauber, Olczyk, Bertolt, Henriksen, Christiansen, Hamalainen, Hansen, Højlund.

Innbyrdes oppgjør:

27.09.2010 OB - Lyngby 3 - 1
27.04.2008 OB - Lyngby 1 - 1
02.04.2008 Lyngby - OB 0 - 3
25.07.2007 OB - Lyngby 1 - 1

Vi har stor tro på hjemmeseier på Tre For Park denne gangen. OB kommer fra en svak prestasjon der flere av profilene sviktet litt, eller manglet, og i dag skal de reise kjerringa, og det atpåtil i årets første hjemmekamp. Lyngby er seige og ikke det enkleste laget å slå, men de røk 1-3 sist de var her og viste, til tross for ett poeng forrige helg, at de ikke er i storform. Norsk Tippings 1,45 for H er ingen skam, men vi fristes mer av 2,30 for hjemmeseier med to mål eller mer. Dette ligner dagens beste tilbud fra Hamar i skrivende stund, og vi spiller derfor denne som single med en innsats på 100 kroner. Vi tror på 2-0 eller 3-0 her. Spillefristen er klokken 18.55.

100. OB - Lyngby (0-1) 2,30 3,50 2,20

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus