Fagermo var ettertraktet før han signerte ny Odd-kontrakt.
Fagermo var ettertraktet før han signerte ny Odd-kontrakt. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

- Fagermo avviser Rosenborg igjen

Dag Eilev Fagermo og hans Odds Ballklubb sikrer sølvmedaljen med seier over Rosenborg i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 2: Manchester skal farges lyseblå
Langskudd: Siste sjanse for Tom Nordlie
Tippekupongen:
Bonuspotten er på 4,8 millioner

Søndagsfesten på langoddsprogrammet er uten sidestykke. November kunne ikke startet på en bedre måte! Nå er det for eksempel nest siste runde i Tippeligaen.

I tillegg anbefaler vi å like Sportspills Facebook-side for å kunne gi deg daglige oppdateringer på det som rører seg i vår verden.

Lørdagen fikk en fin uttelling, og en dobbel til 3,33 i odds sammen med langskuddet på 3,30 gikk rett inn.

Dagens single
Odds Ballklubb - Rosenborg, H 2,10

Dagens single

Odd - Rosenborg H

Det var lenge spekulert i om Fagermo kunne bli trener for nettopp Rosenborg, men han valgte i stedet å skrive under ny kontrakt med Skiens-klubben. Derfor er det mye prestisje i å vise at han valgte riktig.

I tillegg sikrer de sølvet om de unngår tap. 10-3-1 er en suveren hjemmestatistikk og foran en potensielt fullsatt Skagerak Arena, har hjemmelaget alt å spille for.

For i siste seriekamp møter de nemlig mester Molde på bortebane. Om Odd skulle finne på å tape i dag, kan sølvmedaljen faktisk ryke. Og bare tanken på at trønderne skulle snappe den foran dem, gjør nok Oddrane ille til mote. Det må de for all del unngå.

Utrolig, men sant - Odds Ballklubb har nesten ikke hatt en eneste skade denne sesongen. Skadefrie også i dag.

Positive trøndere
Rosenborg er også inne i en god flyt, og har kun tapt mot Haugesund de siste syv kampene. Resten har de vunnet.

Medaljen virker langt på vei sikre og det er fire poeng ned til Strømsgodset, men sølvet glipper uten seier i dag. Det har nok trøndere flest forståelse for, etter det som har vært en skuffende sesong med mye omstilling.

5-5-4 er en grei bortestatistikk, og Kåre Ingebrigtsen har virkelig fått snudd den elendige bortetrenden laget hans hadde rett etter han tok over. Nå har de to borteseire på tre forsøk, og tapte i Haugesund.

Førstekeeper Alexander Lund Hansen er eneste skadefravær.

Vi har latt oss imponere av Odd og det virkelig som de er virkelig motiverte for å kapre sølvet. I sesongens siste hjemmekamp foran et kanskje fullsatt Skagerak Arena, er det veldig mye som skal til for å stoppe Fagermos gutter. 2,10 på hjemmeseier er utvilsomt dagens single.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør