Steven Gerrard har vunnet det meste bortsett fra seriegull med Liverpool. Her hylles han av fansen etter Champions League-finalen mot Milan for ti år siden.
Steven Gerrard har vunnet det meste bortsett fra seriegull med Liverpool. Her hylles han av fansen etter Champions League-finalen mot Milan for ti år siden. Foto: Tarik Tinazay (Afp)

- Gerrard-scoringen i avskjedsfesten

Lagkameratene kommer til å gjøre alt for at Liverpool-legenden skal få en minnerik avskjed med Anfield.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Oddstips 2:
 Juventus tar en pause
Tippetips:  
16. maifest med 12 rette
Dagens dobbel: 
Sogndal på topp for å bli
Tippeliga 16. mai:
  Skade- og karanteneoversikt
TV-fotball:   Sjekk den herlige oversikten
V75 Bergen:  Millionjakt mellom de syv fjell
V4 Åby:  Norske montehester på farten
V4/V5 Klampenborg:   Høytidshelg for galopp

På lørdagens oddsprogram er det full runde i Tippeligaen, OBOS-ligaen, Premier League og en rekke andre ligaer.

Vi starter dagen med et spill fra Steven Gerrards siste hjemmekamp for Liverpool.

Gerrard scorer mot Crystal Palace, 2,50
Lørdag kveld spiller Steven Gerrard sin siste hjemmekamp for Liverpool. 34-åringen debuterte for klubben helt tilbake i 1998 og har spilt mer enn 700 kamper for laget i sitt hjertet.

- Jeg har gruet meg til kampen på en rar måte, for jeg kommer til å savne å spille på Anfield foran fansen med lagkameratene mine, sier midtbanespilleren.

Liverpool gjorde en god figur borte mot Chelsea sist, men måtte ta til takke med 1-1. Dermed blir det umulig å ta igjen Manchester United på den viktige fjerdeplassen, og nå handler det om sikre spill i Europa League for neste sesong.

Mamadou Sakho og Mario Balotelli har trent denne uken og kan være aktuelle for troppen. Daniel Sturridge er fortsatt ute.

Palace har kollapset helt etter at laget sikret fornyet kontrakt, og på de siste fire matchene er det blitt null poeng og 1-7 i målforskjell. Har 6-6-6 på bortebane, noe som faktisk er sjuende best i ligaen.

Palace har ingen skadeproblemer men manager Alan Pardew har hintet om at han kan komme til å ta med en del unge spillere til Anfield. 


Norsk Tipping gir 2,5 i odds på at Gerrard scorer mål, og det er et interessant spill.

Det vil bli gjort stor stas på legenden før og etter kampen, og et mål eller to av Liverpool-kapteinen vil være en perfekt avslutning. Lagkameratene kommer til å gjøre alt de kan for å gi Gerrard sjansen til å score, og det kommer ikke til å være tvil om hvem skal skal ta straffer og frispark i scoringsposisjon.

Selv om man kan hevde at Gerrard har hatt en middelmådig sesong, er han faktisk Liverpools toppscorer med åtte seriemål. To av dem er kommet i de to siste kampene, og vi tror han scorer sitt 120. seriemål for Liverpool lørdag kveld.

Kampstart: 18.30. Oppgjøret sendes på TV 2 Sport Premium.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør