Foto: Illustrasjonsbilde

- Har vunnet skuddstatistikken i samtlige matcher

Hockey-Pelle tror bunnlaget i SHL har noe på gang.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspill har gleden av å introdusere «Hockey-Pelle» som fast tipsekspert for kampene i Svenska hockeyligaen (tidligere Elitserien).

- Norsk Tipping har et svært rikt utvalg av kamper fra denne serien og det er bare å erkjenne at Sportspills redaksjon ikke kan rekke over alt. Derfor er vi svært glade for å ha fått på plass «Hockey-Pelle», sier Sportspills leder Kurt Leirvåg, som håper at leserne setter pris på at vi styrker mannskapet på dette området. Med hele 55 serieomganger i Svenska hockeyligaen er det flust med matcher, og da mener vi at dette skal gjøre Sportspills oddssatsing enda bedre, avslutter en spent Leirvåg.

Vi kan dessverre ikke røpe det virkelige navnet til «Hockey-Pelle», men kan forsikre leserne om at han er en av Sveriges desidert beste eksperter på denne ligaen.

«Hockey-Pelle» ser seks-sju SHL-kamper hver eneste uke og kommer til å levere omtale og tips til samtlige SHL-kamper som går på hverdager denne sesongen.

Dagens vurderinger:

AIK - Örebro (11. plass - 6. plass)
AIK fikk med seg to poeng fra bortemøtet med Brynäs sist, men det var ingen overbevisende forestilling. For å sitere målvakten Daniel Larsson: «Det var mye å gjøre. Slitsomt. Vi spiller ikke vår beste kamp, men tar to veldig viktige poeng.» AIK tapte skuddstatistikken 20-40.

Örebro takket vi nei til sist, da de falt som favoritt hjemme mot Växjö. Laget ser ut til å trives best når de spiller som underdogs, og det gjør laget i kveld. Robin Olsson, Johan Adolfsson og Robin Gartner er fortsatt ute, men ingen nye skader.

AIK har ikke vist gode nok takter til at 2,10 er spillbart. 2,35 på B ligger nærmest spill, men det beste rådet er ”hands off”.

Odds: 2,10 - 3,65 - 2,35

Leksand - Växjö (5. plass – 12. plass)
Leksand er blitt reddet av målvakten Oscar Alsenfelt i flere kamper i høst, men han hadde en svak dag på jobben da det ble 1-6 mot Linköping sist. Matt Fornataro var eneste nye fravær i den matchen, så det var ingen unnskyldninger for mageplasket.

Växjö har ikke hatt marginene på sin side innledningsvis, men tok tre velfortjente poeng borte mot Örebro sist. Har vunnet skuddstatistikken i samtlige matcher så langt. Troppen er nå helt skadefri, og alt ligger til rette for at laget skal begynne å klatre på tabellen.

Ingen spill lokker her heller, men jeg forventer en tett match, og da er 3,65 på uavgjort mest interessant.

Odds: 2,20 - 3,65 - 2,25

HTML EMBED

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør