Anders Jacobsen jubler for seieren i nyttårshopprennet i Garmisch.
Anders Jacobsen jubler for seieren i nyttårshopprennet i Garmisch. Foto: Christof Stache (Afp)

- Jacobsen er undervurdert

Anders Jacobsen hoppet lengst i gårsdagens kvalifisering i Bischofshofen, og er en soleklar seierskandidat i dagens renn.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dobbel hoppuka: 
Kan bli Norges neste storhopper
Oddstips: 
Everton elsker å banke West Ham
Oddstips 2: 
Nå kommer Celta-oppturen
Dagens dobbel:
  Må sette sjansene
V64 Jägersro:
  Talentet fikser jackpotkronene
V4 Eskilstuna:
   Samlebonger eneste løsning
V5 Bergen:  
Luring til lunsj

Det ble en fin ukestart for oddstipsene mandag, med treff på dobbelen handikapseier til Burnley over Tottenham + Cordoba - Granada under 2,5 mål til 2,77 i odds og objektet Wimbledon-seier over Liverpool med 2-0-ledelse fra start til 2,10 i odds.

Vi står overfor et usedvanlig omfangsrikt langoddsprogram til å være en tirsdag. Det spilles tilnærmet full runde i Serie A, i England er det et spennende oppgjør i FA-cupen, i Spania spilles det kamper i Copa del Rey, og i Frankrike er det både cup og Ligue 1 på programmet.

Det er også Tour de Ski og verdenscup i slalåm for herrer tirsdag, og på hockeyfronten er det matcher i både Get-ligaen, SHL og NHL.

Hopp - vinnerspill Bischofshofen - Anders Jacobsen 10,00
Etter en tilnærmet mislykket sesong før Hoppuka, har Anders Jacobsen funnet igjen flyten og etter gnistrende hopping vant han nyttårshopprennet i Garmisch. Etter det rennet ble det bråk i hoppleiren da Anders ble beskyldt for å fuske med hoppdressen, selv om han ikke gjorde noe ulovlig.

Men slik er det i hoppsporten, hopperne i alle nasjoner befinner seg i gråsoner når det gjelder utstyret. Det er ingen tvil om at dette påvirket Anders litt negativt til rennet i Innsbruck, der han tross alt gjorde et flott renn og ble nummer ni.

Her kan du levere spill på Anders Jacobsen til 10 i odds.

Merk at innleveringsfrist for dette spillet er kl 15.25.

Tirsdag klinket Anders til med det lengste hoppet i kvalifiseringen til dagens avsluttende renn i Bischofshofen. 139,5 meter var det ingen andre som  straffet, men grunnet disse spesielle vindreglene i hopp holdt det likevel bare til 3. plass i kvaliken, bak østerrikerne Michael Hayböck og Stefan Kraft.

I intervjuene etter kvaliken var det åpenbart at Anders er stinn av selvtillit om dagen, og han trives svært godt i bakken i Bischofshofen. 11. plass i 2014, 2. plass i 2013 (hadde hvileår i 2012) og 9. plass i 2011, 10. plass i 2010, 7. plass i 2009, 8. plass i 2008, og 2. plass i 2007, er resultatene til Anders her.

Norsk Tipping har også satt vinnerodds til dagens hopprenn. Hayböck er satt til favoritt til 2,75 i odds, mens Kraft er satt til 4,00 i odds. Som dagens soleklare langskudd må det være verd å teste et vinnerspill på Anders til meget spreke 10 ganger pengene.

Her kan du levere spill på Anders Jacobsen til 10 i odds.