Brendan Rodgers og hans menn har hatt en tøff periode i det siste.
Brendan Rodgers og hans menn har hatt en tøff periode i det siste. Foto: Jon Super (Ap)

- Liverpool er i mer trøbbel

Liverpool har sjanglet de siste kampene, og har ingen lett oppgave i dag heller.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagstips:
Oddstips 1: Endelig har Leeds noe på gang
Oddstips 2: Liverpool i trøbbel igjen
Langskudd: Nye Milan mot nye høyder
Tippekupongen: Tøff lørdag for storlagene
V75 Forus:
Jakten på V75-millionene fortsetter

Det er et helt nydelig oddsprogram denne lørdagen, og alle de store og små ligaene skal i aksjon. For en dag!

Sportspills Facebook-side kan du få daglige tips rett til din nyhetsstrøm.

Dagens dobbel
West Ham (HU) + Wolverhampton, samlet odds 3,10

Dagens dobbelt

West Ham + Wolverhampton H & H


West Ham - Liverpool (1-0), H 1,98

På hjemmebane har West Ham rett og slett vært forferdelige og deres to hjemmetap kom etter en tafatt forestilling. Allardyces menn har en mye bedre statistikk på bortebane, og på reisefot har de vist hva de er gode for.

Kunne med litt mer marginer tatt tre poeng mot Hull på mandag. Enner Valencia er naturlig nok i rampelyset og bør få sin første start på hjemmebane. Viste seg frem som en komplett spiller mot Hull, og vil nok bringe Hammers-fansen mye glede i år.

I tillegg har Alex Song all grunn til å få flere minutter for West Ham i dag. Med han i form, vil de bli meget styrket.

Sam Allardyce har visse bekymringer på skadefronten. Kevin Nolan, Andy Carroll og Joey O'Brien er alle ute, mens Matt Jarvis er tvilsom.

Liverpool har på sin side overbevist lite de siste kampene. Mot Aston Villa tapte de nok en gang på hjemmebane, og mot Ludogorets i midtuken hadde de en god porsjon hell som sikret tre poeng.

Savnet av Sturridge er stort og Brendan Rodgers har enda til gode å finne en solid løsning på det problemet. Engelskmannen er på vei tilbake fra skaden, men startet nok ikke i dag.

I tillegg er Emre Can, Glen Johnson, Jon Flanagan og Joe Allen ut.

Nøkkelordet for Liverpools sesongåpning må være ustabilt. Var fantastiske mot Tottenham, ikke fullt så gode i de nevnte kampene. Må heve seg betraktelig for å kopiere fjorårssesongen, og mot et sulteforet West Ham på hjemmebane, kan de fort finne på å skli ordentlig.

Med 1,98 i odds på hjemmeseier eller uavgjort, setter vi vår lit til West Ham! Det gjør vi sammen med Solbakkens gamle disipler.

Wolverhampton - Bolton, H 1,57

Ulvene kunne knapt drømt om en bedre start på sesongen. Etter dominansen i League One har de tatt også det neste nivå med storm, og det blir spennende å se hvordan Solbakkens gamle disipler takler nivået utover i sesongen.

De har all grunn til å være skuffet over uavgjortkampen mot Blackpool og tapet mot Roterham, men i resten av kampene har de fått god uttelling. Tre baklengsmål er minst i ligaen og forteller litt om hva de har gjort rett.

Ingen skadeproblemer forstyrrer Wolverhampton.

Bolton vant endelig en kamp da de forrige runde slo bunnkollega Roterham. De har imidlertid gjort lite for å bevise at de fortjener plassen i the Championship så langt og i dag blir nok oppgaven for stor.

De har, på tre forsøk, enda til gode å ta poeng på bortebane denne sesongen. Det er bekymringsverdig og de har virkelig mye å rette på for å kunne beholde plassen.

Wolverhampton er kun tre poeng bak teten og har alle forutsetninger for å gjøre en god kamp i dag. Mot Bolton tar de nok tre poeng, og med 1,57 i odds er det godkjent hjemmeodds for å fullføre vår dobbel.

Det er også mulig å følge helgens oddsekspert på Twitter.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør