Bob Bradley har gjort veldig mye rett i årets sesong.
Bob Bradley har gjort veldig mye rett i årets sesong. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

- Mirakelmannen Bradley kroner verket

Bob Bradley har gjort underverker med «de Blaa», og har ingen grunn til å stoppe i kveld.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 2: Vinn eller forsvinn for Tom Nordlie
Langskudd: Torino savner superspissene
Tippekupongen: Norske skjebner skal besegles
V4 Galopp: Nettavisen jakter ny storeslem
V75 Solvalla: Ekstra V75 med strålende omgang

Det ble ikke mer enn godkjent i går. Mainz innfridde til 2,15, men både Ipswich og Nice rotet det til. Likevel gikk vi i pluss med de ordinære tipsene.

søndagens langoddsprogram er det flust av godbiter, spesielt fra Serie A og Tippeligaen.

Ikke glem å like Sportspills Facebook-side for daglige oppdateringer om sport og spill.

Dagens single
Stabæk - Viking, H 2,35

Dagens single

Stabæk - Viking H


Stabæks comebacksesong har vært en nesten ubetinget suksess, og Bob Bradley har fått veldig mye ut av sitt unge mannskap. De har ikke mye å spille for nå, men spillegleden virker fortsatt stor på Nadderud. På hjemmebane står de med 6-2-5.

Etter en fin åpning på våren fikk de problemer, men de gjorde likevel kloke grep i sommervinduet og sikret seg kvalitetsspillere som løftet laget betraktelig. Det var akkurat det de trengte, og på høstparten har nedrykk aldri blitt nevnt i gangene på Nadderud. En imponerende prestasjon av et lag veldig mange forventet å være der Sandnes Ulf er nå.

Craig Henderson og Jørgen Hammer er ute med skade. Ville Jalasto og Andrew Jacobson er ute med karantene.

Den storslagne Viking-kollapsen
Viking har på sin side tapt fem på rad og bør være glade for at de sanket så mange poeng som de gjorde i sesongåpningen. Men de blir en middelhavsfarer nok en gang, og har ikke den beste moralen før sesonginnspurten.

Det betyr at denne sesongen føyer seg inn i en nå ganske lang rekke med skuffende sesonger og knuste drømmer. I Stavanger er nå fotballfansen blitt sulteforet med suksess, og hockeylaget Stavanger Oilers trekker flere og flere tilskuere fra fotballarenaen. Det er tydelig at noe må gjøres i Viking, og de har vinteren til å finne ut hva.

Likevel er de veldig gode på bortebane og har 4-6-3. André Danielsen har hatt en fin sesong, men er suspendert i denne kampen.

Ingen av lagene har noe å spille for, men Stabæk får støtten fra optimiske hjemmesupportere og ønsker å krone den flotte comeback-sesongen. 2,35 er oddsen på hjemmeseier, og det virker som et utmerket spill denne søndagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus