MISTER KAMPEN: Olivier Occean er suspendert og blir sårt savnet.
MISTER KAMPEN: Olivier Occean er suspendert og blir sårt savnet. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

- Odd taper uten Occean

Uten toppscoreren og mot hjemmesterke Aalesund, kan Dag Eilev Fagermo forberede seg på å dra slukøret hjem.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble en rett og slett vidunderlig lørdag for Nettavisens oddstips. Singelforslag nummer én til 2,30 gikk inn, det samme gjorde dobbelen til suverene 4,08 i odds og trippelen til nesten like solide 3,91. Da gjør det lite at Stoke feilet etter å ha ledet 2-0.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1:
Molde får sin revansje
Oddstips 3:
Dortmund setter standarden
Langskudd:
United taper på bortebane igjen
Tippekupongen:
Nå trenger Mjøndalen poeng

V64 Täby Galopp: Årets beste galoppdag
V4 Vaggeryd:
Spennende V4-omgang

Skaderapport Tippeligaen: Rosenborg i trøbbel
Skaderapport Premier League:
Disse mister søndagens kamper
TV-kampene:
Nydelig søndag for alle som elsker fotball
Kanal-guide:
Spar tusenvis på disse fotballpakkene

Også denne søndagen er det flust av nydelige objekter på langoddsprogrammet. Det er bare å slå seg løs: Tippeligaen, Serie A, Premier League og La Liga viser seg fra sin aller beste side denne søndagen.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 15.25.
Aalesund - Odd, H 3,00.

Aalesund er et skikkelig hjemmelag. Borte ser de helt fortapte ut og spiller helt uten selvtillit, mens hjemme på Color Line Arena tar de trepoenger på trepoenger.

Denne sesongen har de trolig gjort nok for å berge plassen, men det bør ikke være grunn til å slappe av foran hjemmefansen. 6-3-2 er en av Tippeligaens beste hjemmestatistikker og det er derfor de berger plassen.

Faktisk har de vunnet fire på rappen og fem av de seks siste hjemme. Nå drar sunnmøringene på kamp, vel vitende om at seier er sannsynlig. I tillegg har de vunnet de to siste hjemmekampene mot dagens motstander.

Det er også knyttet enorme forventninger til brasilianeren Marlinho, som har imponert for andrelaget og også viste glimt av god teknikk i den korte debuten mot Lillestrøm forrige helg. Kan han tilføre ekstra glød i tangotrøyene?

Bjørn Helge Riise er suspendert og mister kampen, ellers er det skadefritt for hjemmelaget.

Odd er formlaget
Det er også mange argumenter for at Odd vinner denne. De har medalje i sikte og en fantastisk form, med 19 poeng fra de siste syv kampene. Spillemessig har de også vært solide, med tre ettmålsseire de siste tre kampene.

Men: Olivier Occean mister kampen, og han er nær uerstattelig for dette Odd-laget. Han har scoret 12 seriemål og vært virkelig i fyr og flamme siden sommeren. Frode Johnsen er så vidt i gang etter den kjedelige skaden han fikk tidligere i sesongen og får neppe en stor rolle i denne kampen.

Bortestatistikken til gjestene er upåklagelig og de har 6-3-2 på reisefot.

Misforstå oss ikke: Vi vet at Odd er formlaget mer enn noen andre, men Aalesund har også en vanvittig god flyt på hjemmebane for tiden.

Oddsen på hjemmeseier er veldig tiltalende og Odd mangler sitt aller viktigste angrepsvåpen. Derfor tror vi Aalesund har gode sjanser på seier og spiller H til fullt godkjente 3,00 i odds!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør