TILBAKE: Patrick Thoresen er tilbake for Djurgården og forsterker laget.
TILBAKE: Patrick Thoresen er tilbake for Djurgården og forsterker laget. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

- Patrick Thoresens retur sikrer seier

Med den innflytelsesrike nordmannen tilbake på laget, tror vi på Djurgården-seier i dag.

Kommersielt

Drømmeflyten fortsetter for Nettavisens oddstips. Selv om Mjällby, Tottenham og Athletic Bilbao alle feilet på onsdag, satt dobbelen til 4,26 i odds og langskuddet på Celta Vigo til 6,00 i odds som et skudd og sørget for massiv profitt nok en gang!

Det er femte dag på rad vi kan glede oss over store gevinster på langoddsen.

Sportspills øvrige torsdagstips:
Dagens oddstips 1:
Stjernespekkede Betis fortsetter formen
Dagens langskudd
: Henke får svi mot formlaget

V64 Jägersro Galopp: Millionjackpot med V64-galopp

VikingLotto: Kvinne (25) vant 7 millioner
TV-kampene: Slik ser du ukens fotballfest på TV

De store ligaene lader opp til helgen på torsdagens langoddsprogram, men det er en rekke spennende objekter fra Europa rundt. I tillegg stiller svensk hockey med toppet lag.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 18.55
Färjestads BK + Djurgården, samlet odds 3,80.

Djurgården - Brynäs, H 1,95
Hjemmelaget kommer fra to gode opplevelser de siste dagene, med sterke seire over Växjö og Skellefteå. Patrick Thoresen fikk spilletid i førstnevnte, men måtte ut med skade.

I den førstnevnte kampen spilte Djurgården veldig fin hockey etter Thoresens skade og sikret seieren, men det betyr ikke at hans retur er noen form for svekkelse. Djurgården er inne i et tøft kampprogram, men er veldig vant til det og flyter på en bølge av selvtillit nå.

Thoresen melder selv at laget er i fin flyt og at han selv er i god form etter småskadene.

I tillegg er hjemmefordelen enorm, og det er alltid godt trykk fra hjemmefansen. Ollass Mattsson og Fällström Heinerö spiller ikke kampen. 9 - 9 var hjemmestatistikken etter full tid forrige sesong.

Brynäs har vært mer ustabile i det siste og har en seier og ett tap i sesongens to første tellende matcher, etter at de slo Malmö og tapte for Färjestad. De scorer mye mål, men er også svært gavmilde i forsvar.

De sliter også med litt skadeproblemer, noe som gjør at de ikke kan stille med toppet mannskap i denne kampen. Kvalitetsmessig er de også svakere enn Thoresen og gjengen.

1,95 på hjemmeseier er svært godt betalt og vi tror hjemmelaget er overvurdert i denne. Patrick Thoresen og hans lag tar trolig seieren uten altfor store problemer.

Färjestad - Växjö, H 1,95
Hjemmelaget har startet den hjemlige sesongen solid med to seire fra to kamper, men tapte for to dager siden i Champions Hockey League mot sterke Lulea.

De har et svært sterkt mannskap og på hjemmebane vil de bli båret frem av rundt 8 000 gærne hjemmesupportere, som løfter frem sine helter. De hadde 11 - 9 på hjemmeis til fulltid forrige sesong.

Växjö har startet på verst mulig vis og har fire tap på rad, tre av dem i tellende kamper. Motstanden har for all del vært solid, men selvtilliten er neppe på topp etter denne åpningen.

De hadde en grei bortestatistikk på 8 - 11 etter fulltid forrige sesong.

Igjen er oddsen 1,95 på hjemmeseier og vi tror de vil få null problem med å innfri. Hjemmefordelen gjør den nødvendige jobben mot et uhyre formsvakt Växjö.

3,80 er deilig totalodds denne torsdagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus