- Sarpsborg er klink vinner

Tippeekspert vedder hodet sitt på at Viking taper i Østfold. Sjekk alle tipsene i Tippemagasinet!

Kommersielt

Nettavisens tippeligaekspert Joacim Jonsson gir seerne av Tippemagasinet tips og analyser før hver runde i Tippeligaen og OBOS-ligaen.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tippings langoddsprogram.

Jonsson starter anbefalingene med et verdispill: borteseier i Strømsgodset – Stabæk til 3,45 i odds.

Den svenske eksperten ser på kampen mellom disse to angrepsvillige lagene som helt åpen, og da lar han seg friste av borteoddsen på 3,45.

Han fortsetter med en dobbel der Sarpsborg-seier hjemme mot Viking til 2,35 i odds utgjør det mest spennende spillet. Jonsson er så sikker på hjemmeseier at han uttaler følgende i studio:

- Her er jeg faktisk villig til å legge hodet mitt på giljotinen og si: «den er klink!»

Jonsson argumenterer blant annet med at Sarpsborg har fått inn spennende angripere i Patrick Mortensen og Peter Kovacs og at laget er skadefritt, mens Viking har mistet en del spillere og skuffet i hjemmekampen mot Haugesund sist.

Objektet kombineres med over 2,5 mål i oppgjøret mellom Haugesund og Aalesund til 1,55 i odds. Dobbelen får dermed en samlet odds på 3,64.

Jonssons avslag i Tippeligaen er Vålerenga til 1,62 i odds hjemme mot Tromsø fredag. Han er ikke overbevist om at Oslo-laget slår tilbake etter tapet for Stabæk til tross for at TIL tapte hele 0-6 for Godset sist.

I OBOS-ligaen er helgens verdispill uavgjort mellom Sandnes Ulf og Brann til 3,10 i odds. Ifølge Jonsson kommer begge lagene til å være fornøyd med uavgjort.

Jonsson anbefaler også handikapspill på Sogndal hjemme mot Bryne (bortelaget leder 1-0 fra start) til 2,65 i odds. Sogndal er i ferd med å miste sin betryggende ledelse, og Jonsson tror Eirik Bakkes mannskap stiller meget skjerpet i mandagens oppgjør.

Han avslutter tipsene med en dobbel til 2,4 i odds som består av over 2,5 mål i Åsane – Hødd og Bærum – Strømmen.

PS! Den ivrige oddsspilleren Ingebrigt Steen Jensen er gjest i studio gjennom hele sendingen og kommer med egne innspill til aktuelle spill i helgen.

Vi gjør oppmerksom på at Jonssons tips, som normalt blir innspilt noen dager før runden spilles, kan avvike fra Sportspills anbefalinger. Skader og andre forhold kan gjøre at Sportspills eksperter vurderer kampene annerledes enn Jonsson.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tippings langoddsprogram.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus