Paulo Dybala står med fem nettkjenninger denne sesongen.
Paulo Dybala står med fem nettkjenninger denne sesongen. Foto: Alessandro Fucarini (AP / NTB scanpix)

- Supertalentet avgjør igjen

Paulo Dybala er ettertraktet i Europa, og han har gode muligheter til å avgjøre for Palermo igjen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Full fres med Cagliari
Oddstips 2: Roma slår tilbake
Tippetips: Barcelona leker ikke lenger
V4/V5 Täby: Galopp med Neuroth
V64 Ørebro:
Knallsuksess fredag - frekk V64-banker i dag

Vi har en strålende søndag foran oss med fotball fra hele Europa, og en rekke vintersportdueller på langoddsprogrammet.

Tipsmessig ble det en strålende lørdag for Nettavisen/Sportspill. Singelspillet på Rennes satt klokkerent lørdag kveld til herlig odds (2,60) og Charlie Austin gjorde som vi ba om i hjemmemøtet med Leicester. På vår langoddsdobbel røk vi dessverre på Burnley (1-1 hjemme mot Aston Villa) og på tippetipsene ble det en godt betalt tier (røk på Burnley og Bournemouth), men vi fanget Chelseas poengdeling borte mot Sunderland.

Søndag bankerspiller vi Roma i to dobler, og byr på et meget friskt singeltips fra Serie A, i tillegg til utførlig analyse av tippekupongen.

Dagens dobbel 2
Palermo + Roma, samlet odds 3,10

Dagens dobbel 2

Palermo + Roma H + H

Palermo - Parma, H 1,80
Rosanero er et kjent lag for mange og har gode tradisjoner i Serie A. Etter en sesong på nest øverste nivå er de nå tilbake i det ypperste selskap. Det har gått veldig fint, og 2-0-seieren mot Milan på San Siro er spesielt minneverdig.

Selv om det er enkelt å legge æren på spissene, har Paulo Dybala vist hvorfor mange storklubber jakter hans signatur. Han har fem nettkjenninger og er et konstant uromoment for forsvarerne. 

Palermo har også foredlet mange av fotball-Europas stjerner. Javier Pastore, Edinson Cavani og Abel Hernandez (hans stjernestatus kan dog diskuteres) har alle en fortid på Sicilia.

I ligaen er formen meget god og de har tatt elleve poeng de siste seks kampene. Kun mot Juventus har de tapt i samme periode. Ingen er skadet denne søndagne.

Parma har mistet alt de gjorde riktig forrige sesong, og de går fra tap til tap. Tapet av Marco Parolo har vist seg å være fatalt, og sisteplass med seks poeng på tolv kamper er sterk kontrast til fjorårets sjetteplass.

På bortebane har de en seier mot Chievo, men 5-16 i målforskjell og 1-0-5 i statistikk gir liten grunn til bekymring for vertene.

Biabiany, Jorquera, Cassani, Coda og Paletta er skadet, mens Acquah er suspendert.

1,80 er lekker odds på et Palermo som virkelig har fått sving på sakene, og det passer perfekt i vår dobbel.

Roma - Inter, H 1,72
Roma og Francesco Totti så lenge ut til å ta en meget imponerende seier i Moskva, men et absurd mål sørget for poengdeling med CSKA Moskva i sluttsekundene. Nå må de tilbake på vinnersporet for ikke å tape terreng til Juventus i Serie A.

Hjemmelaget har en feilfri hjemmestatistikk og har enda til gode å slippe inn mål på Stadio Olimpico. 14-0 i målforskjell og atten poeng på seks kamper er Serie As desidert beste hjemmestatistikk.

Rudi Garcia opplever en liten forsvarskrise, og Balzaretti, Castan og Torosidis er alle ute. Samtidig er Paredes utilgjengelig.

Inter-fansen håpet nok på en opptur med Roberto Mancini bak roret, men i derbyet mot Milan var de ikke spesielt imponerende. De tok et poeng etter å ha ligget under. Mancini har en stor jobb å gjøre med dette Inter og det vil ta tid.

På bortebane har de kun slått dumpekandidaten Cesena, og har seks poeng på seks bortekamper i serien, en ikke spesielt imponerende statistikk. På torsdag vant de i Europa League, men har samtidig to hviledager mindre enn dagens motstander.

Jonathan er sammen med viktige Nagatomo og Hernanes utilgjengelige grunnet skade.

Roma er et meget godt hjemmelag og ønsker naturligvis å returnere til vinnersporet. 1,72 er bra hjemmeodds på Roma og kombinert med seier til Palermo får vi en dobbelodds på 3,10.