Aksel Lund Svindal endte på en flott 6. plass i VM i Super-G torsdag.
Aksel Lund Svindal endte på en flott 6. plass i VM i Super-G torsdag. Foto: Christophe Pallot/agence Zoom (Afp)

- Svindal vinner duellen

Vi er mektig imponert over Aksel Lund Svindals comeback og spiller nordmannen på oddsen.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips:
  Liverpool-derby der alt kan skje
Dagens langskudd: 
Real sliter før hatkampen
Dagens dobbel 2: 
Spennende spill til 3,87 i odds
Oddstips:
   Moyes møter tannløst bortelag
V75 Biri:
  Største jackpot siden 2010

Vi står overfor en strålende langoddsdag med full rulle i alle de store fotballigaene. I England spilles klassikerne Tottenham - Arsenal og Everton - Liverpool, mens Atletico og Real barker sammen i La Liga.

I tillegg er det VM i utfor for menn og verdenscup i skiskyting og hopp.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

I denne artikkelen byr vi på en frisk dobbel fra kveldens fantastisk spennende VM-utfor i Beaver Creek, der vi to norske utøvere med i seierskampen.


Mathias Mayer - Aksel Lund Svindal B 1,80
Fattig 10 hundredeler skilte i Mayers favør på torsdagens Super-G, der Mayer delte fjerdeplassen med Kjetil Jansrud, mens Lund Svindal gjorde et sensasjonelt sterkt comeback med sjetteplass.

Lørdagens utforløype er teknisk krevende, og det vil være kostbart å gjøre feil. Mayer er en variabel kjører (ble nummer ni i verdenscupløpet samme sted før jul), og det er ikke gitt at Mayer er med i toppen i dag.

Aksel Lund Svindal gjorde et flott løp i Super-G torsdag og med det "løpet i kroppen" er han neppe dårligere i dag. Historisk trives Lund Svindal svært godt i USA og det er veldig fristende med 1,80 i odds for at Lund Svindal er foran Mayer på resultatlisten i kveld. Vi er det litt grådige hjørnet i dag, og sper på med en duell til. 

Dominik Paris - Steven Nyman B 1,80
I verdenscuprennet 5/12-2014 endte Nyman på 3. plass, mens Paris ble nummer fire (13 hundredeler bak). I det siste utforrennet før VM, i Kitzbühel endte Paris på 2. plass (bak Kjetil Jansrud), mens Nyman ble nummer fem.

I torsdagens super-G renn skuffet begge to, Paris endte som nummer 14, mens Nyman (i likhet med mange andre amerikanere skuffet) og endte på 20. plass. I Wenger vant Nyman, mens Paris endte på 3. plass. 

Det betyr at Nyman har slått Paris i to av disse utforrennene, og da stusser vi litt over at Paris er satt såpass klar favoritt. Vi høyner risikoen litt på denne dobbelen, og spiller Nyman som duellvinner til spennende odds.

En risky utfordobbel her altså til spreke 3,24 i odds.