RINGREV: Luca Toni bøtter inn mål for tiden.
RINGREV: Luca Toni bøtter inn mål for tiden. Foto: Olivier Morin (Afp)

37-årig toppscorer viser vei

Luca Toni er i sitt livs form og jakter toppscorertittelen på søndag.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsprogram:
Oddstips 2: Nå begynner AaFK-oppsvinget for alvor
Langskudd: City-fansen bør forberede seg på nedtur
Tippekupongen: Hvem vinner hatoppgjøret?

V4 Jägersro: Herlig galoppflyt

V64 Åby: Finsk flyvemasking gjør kort prosess

dagens langoddsprogram finnes godbiter fra Tippeligaen og OBOS-ligaen, samt storoppgjør i Premier League. Resten av Europa krydrer med sine ligakamper.

Ett av lørdagens tre spillforslag gikk inn: Aston Villa til 2,50 i odds.

Dagens single, spillstopp klokken 2,05.
Hellas Verona - Udinese, H 2,05

Verona så lenge ut til å havne i nedrykksstriden, men har nå begravet stridsøksa for godt. Med syv poeng de siste tre kampene har de også funnet en fin form.

Borteseieren over Fiorentina er spesielt imponerende. Og midt i det hele står Luca Toni, som har på egen hånd har sikret 17 poeng med sine scoringer denne sesongen.

At en som fyller 38 år den 26. mai skal score 18 mål og jakte toppscorertittelen i Serie A er helt fenomenalt. I tillegg har han tolv mål de siste tolv kampene.

Hatten av til Luca Toni for den imponerende bedriften han har gjentatt to år på rad nå.

Siden den nevnte nedrykksstriden er avfeid, har ikke Hellas Verona mye å spille for - annet enn hjemmefansen. Vanligvis er de sterke på eget gress, denne sesong er de mer ustabile med 6-4-6.

Valoti og Gu. Rodriguez er suspenderte for hjemmelaget. Som i tillegg har en del skadde spillere, men alle betegnes som tvilsomme. Disse er Rafael, Halfredsson, Ionita, J. Gomez, Gollina og Jankovic.

Formsvakt Udinese
Udinese skal ha all ære for å slå Milan 2-1 for to runder siden. Men det var et historisk svakt Milan de møtte og de fulgte opp med et fortjent 2-1-tap for Inter i midtuken.

Seieren mot Milan er det eneste lyspunktet de siste syv kampene, som ellers har fire tap og to uavgjort. Sesong er, og har lenge vært, over for zebraene fra Udine.

Udinese står med 3-6-7 på reisefot, og det blir spennende å se hvor motiverte de faktisk er for turen til Verona.

Heurtaux, Evangelista og Wague er alle definitivt utilgjengelige grunnet skade. I tillegg er viktige Badu og Domizzi suspendert.

2,05 er muligens ikke den lekreste oddsen, men den er godkjent på et formlag som Hellas Verona!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus