Foto: SCANPIX

50% sjanse for uavgjort

Markedet tror på et mer eller mindre avtalt oppgjør mellom AC Milan og Celtic på San Siro i kveld.

Kommersielt

Fra tid til annen dukker det opp kamper der begge lagene har alt å tjene på at det står uavgjort ved fulltid.

Sverige og Danmark tengte sågar resultatet 2-2 for at begge skulle avansere fra sin VM-pulje for noen år siden, sluttresultatet av den kampen er allerede nevnt. Porto og Arsenal trengte begge ett poeng i siste kamp for å gå videre fra fjorårets gruppespill, og endte opp med å trille ballen frem og tilbake i tidenes kjedeligste 0-0-kamp.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Godkjent betalt for hjemmeseier
Dersom Shakhtar vinner denne og Milan slår Celtic, er hjemmelaget videre. De kommer fra to skuffende kamper i den hjemlige serien. Med borteseier her går Benfica forbi og opp på tredjeplass. Gjestene tapte toppkampen hjemme mot Porto 0-1 i helgen, flott form i den portugisiske bwin-ligaen før det. Svekkes fremover med Rodriguez og Binya suspendert.

Ukrainerne vant 1-0 i Portugal, og er tradisjonelt veldig sterke hjemme. Kulde og vinter er heller ingen fordel for gjestene, som må vinne kampen for å knipe Uefa-cup-plassen. Vi spiller til 1,60.

Oppturen fortsetter for the Clarets
Burnley har omsider funnet formen med ti poeng på de fire siste. Den første av de fire kampene var borte mot dagens motstander, der Burnley overrasket med 1-0-seier. De to siste er Watford og Charlton slått, også det bortebane. Dermed er også play off kun to poeng unna. Kaptein Caldwell ute, men trolig hadde de samme 11 som slo Charlton fått sjansen uansett.

Leicester vant den første kampen under Holloway, siden har det blitt målløst mot Cardiff og tap hjemme for et skaderammet Southampton nå i helgen. Ligger syv poeng bak hjemmelaget på tabellen, 2-5-1 borte. Gjestene er svekket i alle lagdeler med Campbell, John, Hammond, Fryatt, Wesolowski og Chambers ute.

På de syv siste innbyrdes har det til sammen blitt kun fem mål. Den trenden tror vi brytes i kveld med Burnleys gode form og spisser i scoringshumør. 1,90 er snaut, men kan brukes på en kamp med fine forutsetninger for hjemmeseier.