Sergio Aguero har vist flott scoringsform i høst, og vi setter en slant på at argentineren scorer mot CSKA Moskva i kveld.
Sergio Aguero har vist flott scoringsform i høst, og vi setter en slant på at argentineren scorer mot CSKA Moskva i kveld. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Aguero gjør det igjen

Slik tjener du penger på superspissens målrush.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:  Siste sjanse til å vinne 5,1 mill.
Oddstips: 
Skadeplaget Schalke sliter
V76 Bjerke:
  Hamre har svaret
V4/V5 Täby: 
Nye galopp-gevinster?

Det ble fullklaff på begge tipsene våre i går (Bournemouth-seier borte mot Wednesday til 2,20 i odds og dobbelen Befinca - Monaco H + Benzema-mål til 3,24 i odds.)

Onsdag er det Champions League som dominerer langoddsprogrammet. Husk også at det er Tippekupong med hele 5,1 millioner kroner i bonuspotten.

Undertegnedes 256 ordinære tips i 2014 har gitt en tilbakebetalingsprosent på 105 (alle spill satt hos Norsk Tipping med 100 kroner i innsats).

Dagens oddstips 2

Sergio Aguero scorer mål, ja/nei JaCity ledet 2-0 borte mot CSKA forrige runde og hadde full kontroll på russerne, men ble straffet for feigt spill etter hvilen og måtte nøye seg med ett poeng. Et meget kjedelig resultat med tanke på at engelskmennene bare klart uavgjort hjemme mot Roma og tapte for Bayern.

Fikk en opptur med seier over erkerivalen United i helgen og ligger på tredjeplass i Premier League.

Aleksandar Kolarov og Frank Lampard er uaktuelle, mens Eliaquim Mangala betegnes som usikker.

CSKA tok sesongs første CL-poeng mot City sist og har ellers tapt 1-5 borte for Roma og 0-1 hjemme for Bayern. Tapte toppkampen mot Zenit 0-1 på hjemmebane i helgen og ligger nå sju poeng bak serielederen i den russiske ligaen.

Rasmus Elm og Kirill Panchenko er skadet.

City er nødt til å vinne denne kampen, og vi gir engelskmennene gode vinnersjanser mot et russisk lag som ble knust av Roma i sin eneste bortekamp så langt i Champions League.

1,20 i odds på hjemmeseier er imidlertid ikke spesielt interessant å spille på, og vi har derfor sett på de øvrige 14 spillene Norsk Tipping tilbyr fra matchen. Vi traff på gårsdagens målcorertips på Benzema og prøver oss på en tilsvarende variant her.

Sergio Aguero har vist meget gode taker i høst og er toppscorer i Premier League med ti mål på ti kamper. Argentineren har også scoret i de to siste Champions League-kampene. Citys angrepsspill er sentrert rundt Aguero, og han er også mannen som tar lagets straffer.

Sjansene er gode for at Aguero scorer i kveld, og vi setter pengene på at 26-åringen finner veien til nettmaskene enda en gang. Objektet betales med 2,10 ganger pengene og kan spilles som singel.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus