West Ham-manager Sam Allardyce trodde ikke helt det han så i den elendige hjemmekampen mot Southampton sist.
West Ham-manager Sam Allardyce trodde ikke helt det han så i den elendige hjemmekampen mot Southampton sist. Foto: John Walton (Pa Photos)

Allardyce-kjeft hjelper ikke

West Hams manager var ikke nådig mot egne spillere etter tapet for Southampton. Vi tror på mer misnøye i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 1: 
  Dette er Sveriges formlag
V4/V5:  Vrien lunsj fra Romme

Det merkes at landslagspausen er over også på mandanges langoddsprogram. Det spilles kamper i både Premier League, Serie A, La Liga, 1. divisjon i Norge og flere andre europeiske ligaer. 

Dagens oddstips 2

Hull – West Ham H

Hull har startet sesongen omtrent som forventet, med fire poeng på tre kamper. Åpnet med en fin 1-0-seier borte mot QPR, fortsatte med 1-1 hjemme mot Stoke og tapte 1-2 borte for overraskelseslaget Aston Villa i den siste kampen for landslagspausen.

Første omgang på Villa Park ble av manager Steve Bruce betegnet som den verste han har sett i sin tid i klubben, men spillerne viste en helt annen innsats etter hvilen og satte Villa under et sterkt press.

Klubben var aktiv på overgangsmarkedet rundt deadline day, og den spennende kvartetten Hatem Ben Arfa, Gaston Ramirez, Mohamed Diame og Abel Hernandez er en klar forsterkning av troppen.

Diame, som kommer fra West Ham, spiller trolig fra start i dag, men Arfa og Ramirez er tvilsomme grunnet manglende kampform. Rekordkjøpet Hernandez (kjøpt for rekordsummen 10 millioner pund fra Palermo) har endelig fått arbeidstillatelse, men starter trolig på benken ettersom han har fått trent lite med sine nye medspillere.

Robert Snodgrass er ute til langt over nyttår, mens Andrew Robertson er noe usikker grunnet en ankeskade. Resten av troppen er skadefri.

West Ham spilte en forferdelig 1-3-kamp hjemme mot Southampton sist, og manager Sam Allardyce var ikke nådig mot sitt eget lag i intervjuene etter kampen. Han beskyldte spillerne for å være høye på pæra etter seieren over Crystal Palace, og nølte ikke med å fortelle at han hadde gitt dem en skillelig lekse.

West Ham har ellers tapt hjemme for Tottenham i serieåpningen og for Sheffield United i ligacupen.

Det knyttes store forventninger til innleide Alex Song, og Barcelona-spilleren er nok å finne i startoppstillingen. Den franske midtbanespilleren Morgan Amalfitano (eks Marseille/West Bromwich) kan også debutere i kveld.

Skademessig er det fortsatt en del problemer. Andy Carrollo, kaptein Kevin Nolan, Carl Jenkinson og Matthew Jarvis er ute uaktuelle, mens Joey O’Brien er noe usikker.

West Ham var et av de svakeste bortelagene i Premier League forrige sesong med 4-4-11, mens Hull tok de fleste poengene sine hjemme på KC Stadium.

Vi tror mest på Hull i dag, og spiller H til 2,00 i odds. Blir det reprise på 1-0-seieren fra september 2013?

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus