Levante tapte hele 0-5 for Barcelona på hjemmebane i september, men har vært langt strammere i forsvarsspillet de siste rundene.
Levante tapte hele 0-5 for Barcelona på hjemmebane i september, men har vært langt strammere i forsvarsspillet de siste rundene. Foto: Jose Jordan (Afp)

Alle gode ting er tre for Levante

Levante er har gjort det bra under sin nye trener og kan vinne på hjemmebane for tredje gang på rad i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Dagens langskudd:
  Samme lekse for United og Southampton
V65 Leangen:  Nettavisen på millionjakt
V4 Romme:  Hero jakter på suksess
V64 Färjestad:  I kveld er han på farten igjen

Mandagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Premier League, La Liga, Serie A, 2. Bundesliga og Superligaen.

Dagens oddstips

Levante - Getafe HLevante fikk en meget tung start på sesongen, men er forbedret under den nye treneren Lucas Alcaraz og har vunnet de to siste hjemmekampene.

Spesielt imponerende var seieren over naborivalen Valencia for en drøy uke siden, men laget har også spilt uavgjort borte mot Sevilla under Alcaraz. Det ble også uavgjort borte mot Albacete fredag. Stilte sterkt reservepreget i det cupoppgjøret.

Ligger på 16. plass i La Liga med 12 poeng på 13 kamper og vil ta et langt steg vekk fra bunnstriden dersom det skulle bli tre poeng i kveld.

Spissen Rafael Martіns var tilbake etter skade fredag, og dermed er skadesituasjonen meget god for hjemmelaget.

Getafe tok ett poeng på de tre siste seriekampene før det ble 3-0-seier over Eibar i cupen fredag. Begge lag gjorde mange endringer til det oppgjøret, og resultatet er ikke verdt å legge mye vekt på.

Ligger to poeng og tre plasser over kveldens motstander.

Har trøbbel på midtbanen til kveldens kamp. Talentet Pablo Sarabia soner karantene, mens Karim Yoda (delt toppscorer med to mål) er usikker.

Levante har fått tettet brukbart igjen bakover under den nye treneren og bør ha brukbare vinnersjanser på hjemmebane mot et lag som ikke er i spesielt god form.

På en vanskelig oddsdag blir H til 2,35 vårt tips.