NHL-HELT: Andreas Martinsen og Colorado Avalanche er i glitrende form for tiden.
NHL-HELT: Andreas Martinsen og Colorado Avalanche er i glitrende form for tiden. Foto: Doug Pensinger (Afp)

Andreas Martinsen og Colorado dundrer videre

Fem seire på rad blir til seks i natt for Colorado Avalanche.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Mandagens øvrige Sportspill-meny:
Fotballtips 1
: Arsenal tar seieren i toppkampen
Fotballtips 2: Lukter målfest på Emirates
V64 Färjestad: Enorme 2 572 902 SEK ekstra i potten
V65 Leangen:
Vi lanserer en helfrekk V65-banker

Etter en svært innbringende fredag og lørdag, ble søndagen ble om mulig enda bedre. Herlige singelspill ble lansert på Watford (3,40) og GFC Ajaccio (3,00). Skiskytingsdobbelen med duellseire til Anton Shipulin og Hilde Fenne gikk inn til 2,80 i odds, og dobbelen med seire til Hertha Berlin og Sheffield Wednesday satt klokkerent til 4,40 i odds.

Det er et noe magert utvalg på mandagens langoddsprogram, men det spilles storkamp i Premier League med Arsenal mot Manchester City og tilnærmet full runde i NHL.

Nattens NHL-dobbel, innleveringsfrist tirsdag klokken 01.55.
Nashville Predators + Colorado Avalanche, samlet odds 4,09.

Nashville Predators - Montreal Canadiens, H 2,10
Hjemmelaget ligger midt på tabellen med 16-17 denne sesongen. De siste syv kampene har de tre seire og fire tap, og sist ble det 3-2-seier hjemme mot Minnesota. Det er imidlertid ikke til å legge skjul på at hjemmelaget er ganske ustabile denne sesongen.

Hjemme i Nashville plukker de klart mest poeng og har 10-7 på hjemmeis. Etter fulltid lyder statistikken 9-4-4.

Mike Fisher og Gabriel Bourque er skadet for vertene.

Hovedgrunnen til at vi anbefaler H i dette spillet, er Montreals grufulle form den siste tiden. De har gått fra tap til tap til tap, og har bare én seier de siste syv kampene. Natt til søndag leverte de en forferdelig prestasjon og tapte hele 2-6 borte for Dallas Stars.

Gjestene har en ganske svak bortestatistikk med 9-6, eller 8-2-5 etter fulltid.

Supertalentet Carey Price er skadet sammen med Jeff Petry, Brendan Gallagher og Devante Smith-Pelly.

Hjemmelaget er i godkjent form, men det er Montreals grufulle form som virkelig gir grunn til bekymring for gjestene. Vi spiller H til 2,10 i odds.

Colorado Avalanche - Toronto Maple Leafs, H 1,95
Colorado Avalanche har faktisk spilt best borte denne sesongen, men har forbedret seg hjemme i det siste. Uansett er statistikken hjemme 6-8, eller 5-2-7 etter full tid.

Hovedgrunnen til at vi spiller H er uten tvil Colorados strålende form for tiden. De har hele fem seire på rappen - Andreas Martinsen har spilt en stor rolle i flere av dem - og virker bare bedre og bedre. Sist ble det en knusende 5-1-seier over Edmonton Oilers, og også hjemmekampen før - mot New York Islanders - ble det seier.

Brad Stuart, Ben Street og Jesse Winchester er alle ute for hjemmelaget. Sistnevnte nærmer seg en retur.

Gjestene kommer til Colorado med mer ustabil form, og har to seire og to tap de siste fire, som alle var hjemmekamper. De siste syv har de vunnet tre kamper.

Toronto er ikke spesielt solide borte, og har 5-10 på reisefot denne sesongen. Etter full tid er denne statistikken 3-4-8.

Det er en del skadeproblemer for gjestene her. Garret Sparks, Nick Spaling, James Reimer, Stephane Robidas og Nathan Horton er alle ute for gjestene.

Hjemmelagets gnistrende form kombinert med bortelagets svake statistikke gjør det enkelt å helle mot hjemmeseieren her. Vi spiller H til 1,95 og får en deilig totalodds på 4,09!

Klikk her for å levere denne dobbelen!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør