Arne tilbake i vinnersirkelen?

Frønes Arne er en vinnervant traver, som har gjort en start etter lang pause. På Momarken tirsdag kan han fort være tilbake i vinnersirkelen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Her finner du Nettavisens V5-forslag.

Frønes Arne er en kapabel 6-åring, som så langt har vunnet ni ganger. Han var meget lovende som 3 og 4-åring, og kom blant annet til Derby. Der slet han med halsproblemer og måtte nøye seg med en trøstepremie. Nå har Lome Elden-sønnen gjort en start etter pause. Da var han meget god etter galopp, og i kveld kan karrierens tiende seier fort være et faktum. Vi garderer han kun med formsterke Igelson i V5-3.
Også i den første avdelingen kan det holde med to hester. Kapable Maud kommer tilbake etter en liten pause, og på sitt beste tar hun årets fjerde seier. Motbudet er først og fremst Ringo, mens luringen i løpet er raske Jims Best, som var forbedret i regi Per Oleg Midtfjeld sist.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn og registrerer deg her!

Tre utganger
Vi har satt opp et system til i kveld, hvor vi spiller utganger i tre av løpene.
Cajetanus (V5-2) har så langt kun startet tre ganger, men har rukket å vise talent. På Bjerke sist tok han en solid seier etter å ha travet 1.14.7 siste 1000. Nå debuterer vallaken bak bilen, men han har opptrådt fornuftig, så det tror vi han takler. Hvis han blir overflydd fra start, kan imidlertid sporet bli en felle.
I den fjerde avdelingen fikk vi umiddelbart tro på at Sunshine Meadows skal lede hele veien, men etter at Erik Killingmo har signalisert at det muligens blir et ryggløp, velger vi å gardere godt.
Marburg er en kapabel krabat som gjorde sin første start i ny regi etter lang pause sist. Er trolig forbedret med det løpet i kroppen, og har et gunstig løp både spor og motstandsmessig i V5-finalen.

Ekspertforslag
Vi har som vanlig satt opp noen ferdigutfylte V5-forslag som du kan kjøpe med noen enkle tastetrykk. I tillegg til forslagene på 80 og 320 kroner, har vi satt opp et systemforslag som er på fire bonger. Disse kan du kjøpe her.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør