Arsenal jubler etter en scoring i Champions League.
Arsenal jubler etter en scoring i Champions League. Foto: Geert Vanden Wijngaert (Ap)

Arsenal er altfor stor favoritt

Variable Arsenal skal søndag ut i en vrien bortematch mot hjemmesterke Swansea. Vi gir waliserne tillit som søndagens langskudd.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Tippekupongen: Skjebnekveld i Tippeligaen
Dagens singel: Deane og Sarpsborg avslutter med stil
Dagens dobbel: Zlatan er tilbake
Tippeligaen: Full skade- og karanteneoversikt
V65 Sørlandet: Jackpotkveld med Martine
V64 Jägersro galopp: Storfavoritter i fare
V4 Bergsåker:
Bergh putter Putte

Vi står foran en uhyre spennende søndag når aller siste serierunde av Tippeligaen anno 2014 skal spilles. Det meste er som kjent avgjort, bortsett fra sølvkampen og ikke minst om det blir Brann eller Sogndal som må ut i playoff. I Frankrike er det duket for gigantisk toppoppgjør mellom PSG og Marseille der Zlatan Ibrahimovic muligens returnerer etter sitt langvarige skadefravær. I tillegg til dette er det naturligvis en rekke godbiter fra både England og Europa ellers.


Dagens langskudd:
Swansea - Arsenal H 3,35

Hjemmesterke Swansea hadde garantert stått uten hjemmetap dersom ikke Wilfred Bony hadde blitt utvist etter 39 minutter i møtet mot Southampton 20.september. Den utvisningen snudde kampen i favør Soton som vant 1-0. Utenom den hjemmekampen står Swansea med 3-1-0 hjemme i Wales, og selv om motstanden ikke har vært den tøffeste i disse kampene, er og blir Swansea svært tøffe å slå i Wales. Sist helg holdt laget unna borte mot Everton til tross for at Jonjo Shelvey ble utvist 20 minutter før slutt. Shelvey er følgelig ute med karantene i ettermiddag, men ellers er det få problemer i Swansea.

Det er ikke lett å bli klok på Arsene Wengers Arsenal. Ledet altså 3-0 hjemme mot Anderlecht i Champions League tirsdag kveld, men presterte å rote bort seieren og det endte 3-3. Står med 4-5-1 i serien hittil og har ikke imponert nevneverdig. Som vanlig har Arsenal en rekke spillere ute med skade, men nå er i det minste Theo Walcott tilbake. Ny på en lang skadeliste er Mikael Arteta.

Dette handler om odds og 3,35 på at Swansea tar alle tre poengene her, skal testes uansett.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus