Brian Ihnacak (til venstre) er Get-ligaens poengkonge først og fremst på grunn av sine 48 assists. Men VIF-stjernen har også vært i strålende målform de siste tiden.
Brian Ihnacak (til venstre) er Get-ligaens poengkonge først og fremst på grunn av sine 48 assists. Men VIF-stjernen har også vært i strålende målform de siste tiden. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Assistkongen som også scorer mål

Brian Ihnacak har bidratt sterkt til Vålerengas gode resultater den siste måneden.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Dagens dobbel:
  Tidenes marerittuke for HV71
Tippetips:
  Ny fiasko for Liverpool?
Oddstips:
  Dette er dagens beste spill
Fullklaff: 
Vant 661.000 kr på Nettavisen
V75:
  To bankere i millionjakten

Premier League glimrer med sitt fravær på oddsprogrammet denne lørdagen, men til gjengjeld er det FA-cup og full runde i alle de store ligaene i Europa.

Vi kan også spille på verdenscupen i skiskyting fra Holmenkollen og verdenscup i langrenn fra Östersund.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.


Brian Ihnacak scorer ja/nei H, 2,90

Vålerenga har hatt en trøblete sesong og ligger helt nede på sjetteplass etter 38 runder i Get-ligaen. Oslo-laget har imildertid hevet spillet betrektelig etter nyttår, noe som blant annet skyldes at profiler som Sondre Olden og Mathias Trygg er tilbake i klubben.

Kommer fra en overbevisende 6-2-seier over Frisk/Asker, mens Lørenskog ble banket hele 7-3 runden før.

Get-ligaens poengkongen Brian Ihnacak (19 mål og 48 assists) er i strålende form og scoret både mot Frisk og Lørenskog (og til sammen tre målgivende). Mot Kongsvinger fjerde sist ble det to mål for den kanadisk-fødte italieneren.

Sparta er et annet formlag i Get-ligaen. Kongsvinger ble smadret 8-1 forrige runde, mens det ble seier over serieleder Oilers og østfoldrival Stjernen i de to kampene før det.

Har klatret opp på fjerdeplass, og det skiller bare tre poeng opp til Lørenskog på tredje.

Det er fristende å satse pengene på et revitaliesert VIF til 2,45 i odds, men et formsterkt Sparta på bortebane er ingen enkel oppgave for Espen Shampos mannskap. Sparta har også hatt et meget godt tak på VIF i de siste møtene.

Begge lag scorer bra med mål om dagen, og over 5,5 mål til 1,55 i odds er interessant. Vi gaper imidlertid en del høyere og setter innsatsen på at Brian Ihnacak fortsetter å score mål. Poengkongen er involvert i det meste av VIFs målsjanser om dagen og har altså scoret fire mål på de siste fire matchene.

Ihnacak-scoring betales med 2,90 i odds, og dette blir dagens langskudd.

Kampstart: kl. 16.00.