Norwich er laget med det tøffeste programmet i sesonginnspurten.
Norwich er laget med det tøffeste programmet i sesonginnspurten.

Avslutter mot Liverpool, United, Chelsea og Arsenal

Norwich er i poengnød før den knalltøffe avslutningen på sesongen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill lørdag
Odds:
Er dette årets svakeste bortelag?
Odds:
Begge superspissene er skadet
Tipping:
Vi gambler på Solskjær
V75:
Ingen svakhetstegn i jakten på 39 mill.
V65 Skive:
Carstens lørdagsfest
Skaderapport:
Disse er ute i Tippeligaen

Vi står overfor en flott oddsmeny lørdag, med kamper fra Tippeligaen og alle de store ligaene i Europa.

Dagens spill 1
Norwich – West Bromwich H 2,15

Hvis man ser på tabellen, ligger Norwich tilsynelatende nokså greit an med tanke på fornyet kontrakt i Premier League. Med seks runder igjen er det seks poeng ned til Cardiff på den øverste nedrykksplassen.

Men en nærmere kikk på situasjonen viser at Norwich har en vanvittig tøff avslutning på sesongen. De siste fire rundene spiller man mot Liverpool (hjemme), Manchester United (borte), Chelsea (borte) og Arsenal (hjemme). Derfor er det uhyre viktig å ta poeng i dagens oppgjør mot West Bromwich og mot Fulham førstkommende helg.

Norwich er ikke i toppform om dagen (2-1-3 på de siste seks), men vi tror vinnersjansene mot West Brom er gode. Norwich tar de fleste poengene hjemme på Carrow Road, og laget har en egen evne til å vinne (viktige) hjemmekamper mot lag på nedre halvdel av tabellen. Norwich har også hatt et meget godt tak på dagens motstander de siste sesongene og står med to strake innbyrdes seiere og 6-0 i målforskjell.

Skademessig ser det nokså bra ut for hjemmelaget. Joseph Yobo er usikker, mens Elliott Bennett og Leroy Fer fortsatt er ute. Michael Turner er tilbake for fullt.

West Bromwich klarte bare 3-3 hjemme mot Cardiff sist og ble slått 0-2 av Hull runden før. På de siste sju kampene er det kun blitt seks poeng, og laget ligger utsatt til på 17. plass – tre poeng over Cardiff.

Chris Brunt og Goran Popov er ute med skader, mens Billy Jones og Claudio Jacob trolig blir klare.

Vi tror Norwich griper denne sjansen til å skaffe seg en skikkelig luke ned til nedrykkslagene før den marerittaktige avslutningen på sesongen.

Norwich – West Bromwich 2,15 - 3,10 - 3,10
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens langskudd
Chelsea – Stoke handikap 0-1 B 3,80

Paris Saint-Germain - Reims handikap 0-1 B 3,25
PSG vant som kjent 3-1 i onsdagens Champions League-kvartfinale mot Chelsea. Returen går allerede førstkommende tirsdag, så disse lagene er inne i et mildt sagt tett kampprogram.

PSG leder den hjemlige serien med hele 13 poeng på Monaco, og det vil være overraskende hvis trener Laurent Blanc stiller med et toppet mannskap her. Marco Verratti er uansett suspendert, og Zlatan Ibrahimovic skal ha fått kjenning med en muskelstrekk mot Chelsea.

Reims er inne i en litt tung periode, men sesongen har totalt sett vært en stor opptur, med sjuendeplass som fasit når det gjenstår sju runder.

Chelsea ligger på andreplass i Premier League og kan ikke hvile spillere i like stor grad som PSG. Det blir altså ikke et B-lag vi får se på Stamford Bridge i dag, men vi tror likevel Chelsea skal få slite med å vinne oppgjøret. London-laget har tapt to av de tre siste seriekampene og møter et Stoke i kanonform (4-1-0 på de siste fem seriekampene). Stoke vant også det forrige ligamøtet i desember og er garantert sultne på å ta en stor skalp i kveld.

Samuel Eto’o og Ashley Cole er skadet, mens Ramires soner karantene for hjemmelaget, mens Robert Huth og Oussama Assaidi er ute for Stoke.

Det er ikke usannsnlig at PSG eller Chelsea (eller begge to) går på en liten smell tre dager før tirsdagens ekstremt viktige returoppgjør i London. Ved å spille denne handikapvarianten går spillet inn dersom bortelaget ikke taper oppgjøret.

Dersom du går for borteseier uten handikap, får du hele 10,00 i odds på Stoke og 9,40 på Reims.

Chelsea – Stoke handikap 0-1 1,57 - 3,70 - 3,80
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Paris Saint-Germain - Reims handikap 0-1 1,73 - 3,45 - 3,25
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør